Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Een lease auto met ruimte en comfort

Als je op zoek bent naar een lease auto met een goede balans tussen ruimte en comfort, dan is de Renault Trafic een goede keus. Een Renault Trafic leasen betekent dat je kiest voor een auto die je aan kunt passen aan je eigen wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende maten voor wat betreft de lengte en breedte van de wagen. Daarnaast zijn er diverse carrosserie uitvoeringen en is de auto leverbaar met allerlei extra opties zoals verscheidene rijhulpsystemen. De auto is berekend op om- en opbouw, waardoor het eenvoudig is hem aan te passen aan de eisen van je bedrijf. Ook is hij hierdoor uitstekend te gebruiken als mobiele werkplaats.

Veel opties voor de ideale bedrijfsauto

Kies je voor een dubbele cabine of voor een in- of uitwendig imperiaal? Door de vele opties om de auto aan te passen aan je eigen situatie, is de Renault Trafic de ideale bedrijfsauto. Bovendien heeft de auto een eigentijds design en een comfortabel interieur, waarmee je goed voor de dag kunt komen bij je klanten. Maar als ondernemer wil je waarschijnlijk vooral een betrouwbare en functionele auto, waarmee je niet voor onverwachte problemen en kosten komt te staan. Ook dan is het leasen van een Renault Trafic een goede keus.

Helder inzicht in je kosten

Een Renault Trafic leasen betekent, naast de vele voordelen die de auto zelf biedt, ook dat je ten alle tijden een duidelijk overzicht hebt op de kosten van je vervoer. Je betaalt immers alleen de lease prijs. Alle andere kosten die een auto normaal gesproken met zich mee brengt, zijn meestal voor rekening van de leasemaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan wegenbelasting en afschrijving. Op deze manier kun je voordelig in een nieuwe auto rijden, met alle voordelen en het comfort dat daarmee gepaard gaat.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen