Heel Nederlands
Image default
Auto’s en Motoren

Autogarage in Arnhem

Onderhoud van uw auto in Arnhem

Vakgarage Jelsma is een familiebedrijf in de directe omgeving van Arnhem waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto. Als vakgarage bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en vakmanschap op de werkzaamheden voor uw voertuig. Omdat autobedrijf Jelsma de service en kwaliteit op een hoog niveau hebben liggen zult u hier altijd goed geholpen worden. Ook is de klantvriendelijkheid als service iets wat erg belangrijk is voor deze autogarage arnhem en dit kunt u zelf vaststellen na een bezoek. 

APK keuring of onderhoud

Wanneer u uw auto binnenkort weer voor de APK keuring moet laten keuren kunt u bij Jelsma met een gerust hart uw voertuig laten inspecteren. U bent ervan verzekerd dat uw auto goed wordt beoordeeld en eventuele gebreken zult u direct van ons vernemen. Wanneer wij gebreken tegenkomen zullen we die altijd met u communiceren en de kosten voor de reparatie met uw doornemen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en bent u volledig geïnformeerd. Wij kunnen uw auto ook volledig in onderhoud nemen en zullen dan de onderhoudscyclus van uw merk en model auto volgen. Alles wordt netjes geregistreerd zodat u bij eventuele verkoop een compleet onderhoudsboekje kunt overleggen. Wij repareren uw auto alleen met originele onderdelen.

Schadeherstel, banden en inbouw

Wanneer u schade heeft aan uw voertuig kunnen wij professioneel schadeherstel uitvoeren. Wanneer u klant bij ons bent en weleens een deukje wilt laten herstellen werken wij met UZS uitdeuken en dit is gratis en klaar terwijl u wacht. Ook voor hagelschade kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wilt u zomer of winterbanden laat deze dan even door ons controleren. Wij adviseren u graag bij bandenslijtage en gebruik nieuwe banden. Ook uw airco laten controleren voor de zomer is geen overbodige luxe. Tot slot kunnen wij met onze inbouw dienst u ondersteunen voor het achteraf plaatsen van mistlampen, trekhaak, radio, navigatiesysteem etc.

Voor meer info : http://www.garagejelsma.nl

Gerelateerde artikelen

De Citroën Berlingo als ideale partner

Rijlessen in Arnhem

Motorkleding van Alpinestars