Heel Nederlands
Image default
Attracties

Een dropping organiseren voor je vriendengroep

Als student moet je soms creatief zijn in het bedenken van leuke dingen om te doen. Je hebt namelijk vaak weinig geld, maar wilt wel superleuke dingen doen. Zeker als jij aan het roer staat om de volgende activiteit te organiseren voor je vrienden groep, is het tijd dat je eens goed nadenkt over hoe je dit gaat aanpakken. Wat is namelijk een activiteit waar je groep hechter door wordt, wat weinig geld kost en waar iedereen fanatiek van wordt? Daar is natuurlijk maar een antwoord op: een dropping. Hierbij zal iedereen zijn avontuurlijke vermogen aan de tand worden gevoeld en zal je samen moeten werken om tot een goed eindresultaat te komen: thuis komen.

 

Regel vervoer

Echter organiseert een dropping zichzelf niet, want je zal hier de nodige dingen voor moeten voorbereiden. Als eerste is het namelijk belangrijk dat je vervoer hebt naar de dropping locatie. Een busje huren is hierbij vaak gemakkelijk aangezien je dan maar één keer heen en weer hoeft te rijden. Met een normale auto kan het namelijk zijn dat niet iedereen hierin past. Dit kan resulteren in het feit dat de groep moet worden opgesplitst en daardoor niet tegelijk en met zijn allen kan genieten van de activiteit. Zorg er daarom voor dat je over een busje beschikt die groot genoeg is om de gehele groep in een keer naar de locatie te vervoeren.

 

Dropping locatie

Zodra het vervoer is geregeld is het tijd voor de volgende stap: het uitzoeken van de dropping locatie. Het is hiervoor belangrijk dat je een afgelegen, maar niet té afgelegen plek kiest. Je wilt immers niet dat je de personen de stuipen op het lijf jaagt. In de buurt van Den Haag zijn dan ook enkele bossen die hier een goede mogelijkheid toe bieden. Deze zijn een stuk van de drukke stad, maar niet te ver dat terugkomen te ingewikkeld wordt. Kies dus voor een auto huren in Den Haag en ga op pad met je groep.

 

Aanwijzingen

Echter voordat je echt de weg op kan met je geblinddoekte vrienden, is het belangrijk dat je enkele aanwijzingen voorbereid waardoor ze weer terug thuis kunnen komen. Je kan hier spelelementen en opdrachten in toevoegen die ze moeten uitvoeren tijdens de dropping. Dit maakt de dropping niet alleen leuker, maar kan ook voor leuke beelden zorgen waar je later op terug kan kijken.