Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Schapdragers winkelinrichting

Het Zwitserse bedrijf Tegometall is wereldleider in steigerbouw en maakt winkelaccessoires voor de internationale markt. Het originele Tegometall draaibanksysteem is van een unieke en ongeëvenaarde kwaliteit. 

Ondersteuning is altijd beschikbaar bij het kiezen van het product dat u wilt. We beantwoorden alle vragen over de mogelijkheden van onze producten. Als je wilt, kunnen we je helpen de kit te maken die het beste bij je past en de optie te kiezen die het beste bij je behoeften past, zoals vorm, maat, kleur of ontwerp. Aarzel niet om ons uw speciale wensen door te geven! Wij verwerken al het papierwerk en nemen uw bestelling op. Kortom, praat met ons omdat we willen dat u gelukkig bent.

25 jaar ervaring en vele succesvolle samenwerkingen met bekende commerciële bedrijven onderscheiden ons als professionele en actieve partners voor gebruikte hardware. Snelheid, betrouwbaarheid, milieubescherming en efficiëntie zijn onze topprioriteiten! Stellingdiscounter biedt een verscheidenheid aan winkelwagens, planken, koelvitrines en andere producten. Het heeft meer dan 30.000 vierkante meter expositieruimte en in de winkel kun je tweedehands meubelen huren. Dit maakt Stellingdiscounter het grootste bedrijf in gebruikte accessoires.

Nieuw van Tegometall zijn winkelrekken zoals wandplanken of gondelplanken en in vele variaties verkrijgbaar. U kunt nu individuele Tegometall-draaibanken ontwerpen met behulp van de configurator. Presentatie bepaalt de eerste indruk.

Als de winkel een eigen parkeerplaats heeft, grijp dan je kans om hier een goede indruk te maken. Wij ondersteunen u met identificatieproducten zoals borden, palen, stoepranden of kabelbruggen.

Wij helpen u met uw bestelling, vanaf het eerste gesprek tot en met de levering met het product. Ons team van 20 mensen zal ons best doen om uw bestelling volledig te vervullen. Op tijd leveren is geen probleem voor onze vloot.

Een nieuw winkelaccessoire nodig? We zijn hier om te helpen!