Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Nu is de tijd om te investeren

Het vermogen dat veilig lijkt te zijn weg gestald bij de bank is kost tegenwoordig geld. De meeste banken voeren namelijk voor hoge bedragen een negatieve rente. Zo betaal je dan geld om het vermogen bij de bank op de rekening te laten staan. Dit zorgt er dus op de lange termijn voor dat het vermogen afneemt. Hierbij zijn er wel nog een handje vol banken die een hogere waarde hanteren waardoor een aantal hoge bedragen toch nog altijd veilig zijn. Maar in de toekomst is het mogelijk dat alle banken overstappen op een negatieve rente.

Het juiste moment

Nu is dan ook het moment om een keuze te maken. Ga bijvoorbeeld beleggen of bekijk eens of het interessant is om cryptocurrency te kopen. Daarnaast is het natuurlijk nog altijd een veilige manier om te investeren in vastgoed. Dit kan eigenlijk op twee manieren. Je kunt er namelijk voor kiezen om bijvoorbeeld een nieuw huis of een leuke boerderij te kopen. Als eerste heb je dan sowieso dat fijne gevoel dat je het bord ‘huis te koop limburg’ uit de grond kunt trekken. Dit is altijd leuk om te doen. Daarnaast is het zo dat de waarde van een huis meestal wel gelijk blijft. Een trend is bovendien dat door het tekort aan huizen in Nederland de waarde van huizen toeneemt. Dit zou je dan bijvoorbeeld ook kunnen zien als rente die je dus ontvangt bij de verkoop van je huis in de toekomst. Kijk het kan natuurlijk nog altijd fout gaan bij een huis maar aan de andere kant kan een bank ook omvallen en dan ben je dus ook fijn al je vermogen kwijt.

Optie twee

Een tweede optie is het oprichten van een bedrijf in vastgoed beheer. Dit zijn dan bijvoorbeeld huurhuizen maar kunnen net zo goed ook bedrijfspanden zijn. Dit zorgt er voor dat er een breed scala aan mogelijkheden is. Je kunt er voor kiezen om dit alleen te doen maar er is ook de keuze om het risico te spreiden. Dit doe door samen met anderen een bedrijf in het vastgoed beheer op te starten. Twijfel dus niet en neem gewoon eens een kijkje want kijken kost niets.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-limburg/