Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Huis kopen en verkopen in Borne

Huis kopen in Borne? Bij Marcel Kon natuurlijk!

Wil je gaan wonen in Borne of omgeving? Of ben je juist van plan om te gaan verhuizen naar Borne? Dan is het tijd om contact op te nemen met de enige echte makelaar in Borne: Marcel Kon makelaars. Al sinds 1995 zijn we gevestigd in het prachtige Borne, van waaruit wij mensen helpen aan hun nieuwe droomhuis. Met onze uitgebreide netwerken en kennis over de regio, zijn wij bij uitstek de aanwezen partij voor het kopen van een huis in Borne.

Je huis verkopen in Borne tegen de beste prijs

Je huis verkopen is niet zomaar iets. Dat wil je goed en professioneel aanpakken en daarvoor heb je de beste kans van slagen met een NVM makelaar uit de regio. Door contact op te nemen met ons team begeleiden we je graag door het verkoopproces zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wat we erg belangrijk vinden is een uitgebreide kennismaking zodat wij ook een goed begrip hebben van je woonsituatie en je woonwensen. Nadat wij een waardebepaling hebben gedaan kunnen we een goede basis leggen voor je vraagprijs. Daarna gaat ons eigen marketingteam aan de gang om je huis zo goed mogelijk te promoten via alle bekende kanalen.

Goed opvallen is ook een kunst

Tussen al dat woningaanbod opvallen is niet makkelijk. Iedere dag weer komen er nieuwe huizen in de aanbod op funda en andere woning verkoop websites. Daarom is het zo belangrijk dat de juiste sfeer en impressie wordt gepresenteerd op het internet via social media, funda én onze eigen website. Ook zijn we actief op YouTube, omdat we zien dat steeds meer de video’s willen bekijken van woningaanbod.

Met onze eigen professionele video- en fotograaf leggen we jou woning op een geheel eigen manier was. Haarscherp, maar wel écht zoals het huis is. We zijn geen voorstander om fotografie de bewerken om het huis beter te laten zien dan het in werkelijkheid is. Ook geven we onze klanten wat interieur tips voordat we beginnen met de fotografie, omdat dat nét het verschil kan maken tussen mooi en een ‘wauw’ gevoel. Alles natuurlijk met maar één doel: jouw huis verkopen voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!

Direct je Huis kopen of verkopen in Borne

Vanwege onze jarenlange ervaring in de Twentse woningmarkt kunnen wij jouw huis tegen de beste voorwaarden verkopen, maar bezitten we ook altijd voldoende woning aanbod in Borne om aan de vraag te blijven voldoen. We zijn daarnaast ook nauw betrokken bij nieuwbouw projecten in Borne, voor degene die liefst graag iets voor zich willen bouwen. Heb je een huis op het oog en zoek je advies of ondersteuning? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar voor een goede begeleiding zodat je uiteindelijk de juiste prijs betaald voor het huis.

Maak direct een afspraak

We zijn een jong team bestaande uit erkende NVM makelaars en woning taxateurs die de fijne kneepjes uit het vak kennen. Door continu ons te ontwikkelen met cursussen en trainingen blijven onze medewerkers altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, maar ook op wet- en regelgeving. Wil je een afspraak maken met Marcel-Kon in Borne? Bel dan 074 – 266 22 25 voor het maken van een afspraak.

https://www.marcel-kon.nl/