Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Hoe een wenskaarten webshop anders kan zijn!

Waarom bestellen bij Kaartcollectie zo fijn is

 

Webshop aanbieders van wenskaarten zijn er genoeg. Toch is Kaartcollectie.nl een unieke webshop waarbij persoonlijke aandacht en service écht centraal staan. Maar waarom zou je kiezen voor Kaartcollectie.nl? Ontdek de 6 voordelen van onze webshop!

 

1. Kaartcollectie heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het drukken van huwelijkskaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten en rouwkaarten. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring opgedaan. Wij hebben een eigen drukkerij waardoor de kaarten snel geleverd kunnen worden. Het bedenken en indelen van de tekst helpen wij u graag bij. Eigen ontwerp kaarten helpen wij u ook graag bij.

 

2. Drukkerij Jan Meinema in Enschede heeft een groot assortiment huwelijkskaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten en rouwkaarten. U kunt voorbeeldboeken ophalen bij ons in de winkel in Enschede, deze boeken kunt u lenen en rustig thuis doorkijken. Ook hebben wij een online shop met alle geboortekaarten, huwelijkskaart, jubileumkaarten en gelegenheidskaarten www.kaartcollectie.nl. U kunt online een gratis modelkaart aanvragen die wij per post naar u verzenden. Op deze manier kunt u de kaart goed bekijken en het materiaal voelen. Bij een bestelling via kaartcollectie betaald u geen verzendkosten, kunt u een gratis modelkaart aanvragen en toch de persoonlijke service verwachten die het kaartje speciaal maakt.

 

Online shoppen voor geboortekaartjes, jubileumkaartjes en meer. Maar, altijd met persoonlijk contact!

 

3. Kaartcollectie, de online webshop met huwelijkskaart, geboortekaarten, gelegenheidskaarten, kaartjes voor een kraamfeest en jubileumkaarten. Een webshop waar persoonlijkheid voor op staat. Wij staan klaar voor al u vragen. Online shoppen is handig maar er gaat niets boven persoonlijk contact. Kaartcollectie.nl staat voor persoonlijkheid.

 

4. Online shoppen is de trend van 2019. Ook kaartcollectie.nl helpt u graag met shoppen. Wij hebben een ruime collectie kaarten online staan waar u uit kan kiezen. Persoonlijke aandacht bij het opmaken van de kaart geeft de kaart meer persoonlijkheid. Het maken van een kaart met tekst is soms best lastig daarom hebben online een aantal voorbeeld teksten voor u gemaakt. Ook helpen wij u graag bij het uitzoeken van een tekst, door onze jaren lange ervaring zitten wij boordevol ideeën en teksten die u kunt gebruiken.

 

5. Geboortekaartjes met dieren zijn helemaal hip! Een vosje, vogel, beertje, ooievaar… Je kunt het zo gek niet verzinnen, deze diertjes geven net even een originele twist aan je geboortekaartje. Op kaartcollectie vind u geboortekaartjes met het dieren thema. Wilt u gemakkelijk, snel en kant en klare geboortekaartjes ontdekken kijk dan snel op de site, hier staat een groot assoritment aan kaarten voor u klaar.

 

6. Zoekt u webshop met een ruime collectie huwelijkskaarten? Dan bent u bij www.kaartcollectie aan het juiste adres. Wij hebben tal huwelijkskaarten online staan die u makkelijk kunt bestellen. Wilt u er niet teveel tijd aan besteden? Geen zin in ontwerpen? of geen zin in het indelen van de tekst op de kaart? Wij helpen u gratis met de opmaak van de kaart.

https://www.kaartcollectie.nl/