Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Een krachtige stofzuiger voor weinig

Het liefst zouden we allemaal een Dyson stofzuiger hebben. Kwaliteit, design en technologie komen namelijk samen in zo’n Dyson stofzuiger. Neem bijvoorbeeld de Dyson V11 absolute extra. Dat is één van de meest krachtige Dyson stofzuigers op de markt en ook nog eentje waar je een hoop accessoires bij kunt verwachten. Daar hoef je niet veel voor te betalen met een Dyson sale. De Dyson V11 serie behoort tot één van de krachtigste series van Dyson stofzuigers. En je kunt bij Dyson altijd verwachten dat er innovatieve technologie wordt ingezet om het optimale uit de stofzuiger te halen.

De Dyson V11 absolute extra

Een Dyson V11 absolute extra heeft natuurlijk wat accessoires die je altijd kunt verwachten bij een Dyson stofzuiger. Het is een snoerloze stofzuiger. Je hebt dus te maken met een batterij. Daardoor ben je niet afhankelijk van je stopcontact en snoer, maar moet je wel je batterij opladen als deze leeg is en kun je niet door stofzuigen. Je kunt tot een uur stofzuigen met één batterij. Daarna moet deze 4,5 uur opladen om volledig opgeladen te zijn. Je krijgt bij de Dyson V11 absolute extra een oplaadstation en een oplader voor je batterij.

Opzetstukken

Een Dyson V11 stofzuiger is geen klassieke stofzuiger met een vloerzuigmond en een kierenzuiger. Je krijgt hier een vloerzuigmond met zachte roller bij, een High Torque vloerzuigmond en een kierenzuiger. Dat is niet alles. Er hoort ook een gemotoriseerde miniborstel, een combinatie-accessoire, een borstel voor hardnekkig vuil en een zachte afstofborstel bij. Die accessoires kun je op de steel van de Dyson V11 stofzuiger klikken met een accessoiresklem.