Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Versla je concurrent met de inzet van fulfilment door Surlogic

De concurrenten verslaan met de inzet van fulfilment door Surlogic

Er zijn vooral de laatste jaren, door de onzekere tijd waarin we leven, veel mannen en vrouwen die voor zichzelf willen beginnen. Ze willen niet meer voor een baas werken, maar zelfstandig hun beslissingen kunnen nemen. Mannen beginnen vaak met het opstarten van een klusbedrijf. Ze gaan die werkzaamheden zelfstandig uitvoeren die ze al veel jaren voor hun baas hebben gedaan. Vrouwen beginnen vaak online producten te verkopen.  De meeste vrouwen die vanuit huis werken beginnen met een webshop. Wanneer u begint, is een goede voorbereiding heel belangrijk. Laat u eerst goed voorlichten wat u allemaal moet doen voordat u daadwerkelijk de webshop online kunt zetten.

Het opstarten van een webshop

Wanneer u goed heeft nagedacht welke producten u online wilt gaan verkopen, moet u weten hoe u een webshop kunt opstarten. U moet zich op de eerste plaats laten inschrijven bij de KvK waarvoor u een pakkende bedrijfsnaam moet hebben. Het moet een naam zijn die gemakkelijk te onthouden is. Een online webshop is veel goedkoper, dan wanneer u een fysieke winkel moet huren. Voor het opstarten van de webshop moet u weten wat u moet doen met uw boekhouding in verband met de belasting. Daarna kunt u de webshop opstarten. U moet een goede website hebben, omdat u hoog in Google moet komen te staan. Klanten die uw producten zoeken op internet moeten snel op uw website terecht komen. Laat daarom een website maken door de vakman. Op de website moet u producten kunnen toevoegen en verwijderen. Ook moet u gemakkelijk prijzen kunnen aanpassen. De website moet snel, mooi en overzichtelijk zijn. Ook de klanten moeten kunnen zien dat ze producten kunnen terugsturen en de manieren waarmee betaalt kan worden.

Het starten met de verkoop

Wanneer de website klaar is en de producten die u wilt verkopen heeft u op voorraad, dan kunt u de website online plaatsen. In het begin kunt u de producten die u verkoopt allemaal nog wel zelf regelen. Zodra er een product wordt besteld, moet u dat inpakken, adresseren en versturen. Wanneer u echter succes heeft en veel producten gaat verkopen komt u op een punt dat u het allemaal zelf niet meer bij kunt houden. Door slim producten te verkopen, kunt u concurrenten verslaan. Daarvoor kunt u in zee gaan met een fulfilment servicebedrijf. U gaat op zoek naar een servicebedrijf die alle logistieke handelingen van u overneemt. Surlogic is zo’n servicebedrijf. Tijdens het onderlinge gesprek worden afspraken vastgelegd en op papier gezet.

Meer tijd voor andere werkzaamheden.

Wanneer de samenwerking een feit is, wordt uw computer met die van Surlogic gekoppeld. Zodra er een product wordt gekocht ziet men dat ook bij Surlogic. Het product wordt dan uit het magazijn gehaald, ingepakt, geadresseerd, voorzien van een pakbon en verstuurd. Bij Surlogic worden er steeds nieuwe producten toegevoegd en verwijderd. Ook de teruggestuurde producten worden verwerkt. Door het inzetten van Surlogic kunt u de concurrenten verslaan. De bestelde producten worden een dag na de bestelling afgeleverd. De bestellingen kunnen 24/7 doorgaan. U kunt andere websites bekijken en uw website bijwerken. U kunt zelfs op vakantie gaan, terwijl de verkoop gewoon doorgaat. 

http://www.surlogic.nl/