Wanneer u graag Case grondverzetmachines wilt aanschaffen, gaat u het best naar een betrouwbare dealer. Een van de beste dealers in Case grondverzetmachines in Noord-Brabant en bovendien dé Nederlandse importeur hiervan, is Van der Vrande Bouwmachines. In hun uitgebreide assortiment vindt u verschillende grondverzetmachines of graafmachines van het befaamde merk Case. Bovendien zijn de machines vaak gewoon bij hen op voorraad, waardoor u deze in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd krijgt!

De verschillende soorten grondverzetmachines en diens onderdelen

Al sinds 2000 vindt u in het ruime aanbod van Van der Vrande Bouwmachines verschillende Case grondverzetmachines. Een groot deel van deze machines is ook tweedehands verkrijgbaar. Hierdoor betaalt u net iets minder, terwijl deze nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. In hun ontzettend ruime assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor de laatste én oudere modellen in diverse prijsklassen. De verschillende soorten grondverzetmachines en diens onderdelen zijn onder andere beschikbaar voor mobiele graafmachines, graders, graaflaadcombinaties, (compacte) wielladers, rups- en bandengraafmaachines, minigravers en schrankkaders.

De Case Compacte wielladers

Wanneer u op werkplekken komt die moeilijk te bereiken zijn, maar toch een flinke machineproductiviteit eisen is de compacte Case wiellader zeer geschikt. De loaders zijn smal, wendbaar en snel en zijn hierdoor op vele bedrijven een echte alleskunner. Het merk Case heeft en sterke serie compacte wielladers, met de modellen 21F, 121F, 221F en 321F. Bovendien zijn deze reeds herontworpen waardoor de wendbaarheid sterk is verbeterd. Of u nu een Case wiellader wilt kopen of huren, het is allemaal mogelijk bij Van der Vrande Bouwmachines.

Ook voor onderhoud en servicebeurten

Het bedrijf heeft een vergaande expertise op het gebied van grondverzetmachines. Om die reden zijn zij ook perfect in staat om onderhouds- en servicebeurten aan uw machines te verlenen. Bent u geïnteresseerd in een Case grondverzetmachine of wiellader? Neem dan contact met hen op!