Wist u dat er heel veel voordelen zijn verbonden aan een payroll weknemer voor uw bedrijf? Laten we meteen beginnen met de eerste van deze voordelen. Bij het inhuren van een payroll werknemer, blijft het payroll bedrijf de juridische werkgever. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet de salarisadministratie te doen. Hierdoor heeft u ook geen werkgeversrisico’s. Zelfs de verzekeringen en afhandeling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid worden door een ervaren payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor u geregeld. Het werken met personeel op basis van payroll komt van pas in allerlei verschillende sectoren, omdat het personeel erg flexibel in te huren is. Dit is handig in bijvoorbeeld in de transport en industrie, maar ook in bijvoorbeeld de horeca waar het extra druk kan zijn in de zomermaanden en tijdens de feestdagen.

Een ervaren payroll bedrijf voord de inzet van flexibel personeel

De ene maand komt u handen te kort binnen uw onderneming. Om te zorgen dat u uw klanten tevreden kunt stellen, neemt u direct extra personeel in dienst. Maanden later heeft u plots niets meer om te doen voor uw personeel. Dit komt voor in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de horeca, tuinbouw of transport. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Een payroll bedrijf voor verschillende sectoren

Heeft u een eigen winkel of bedrijf in de horeca? Heeft u wellicht uw eigen transportbedrijf? Of een ander bedrijf waarin u te maken heeft met seizoensgebonden werk? De ene periode heeft u heel wat personeel nodig, terwijl de werkzaamheden in de andere periode vrijwel stilliggen. Het werken met een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant biedt dan de oplossing. U huurt eenvoudig personeel in op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Bevalt de werknemer? Dan kunt u deze op basis van tijdelijke contracten tot wel 5,5 jaar bij uw organisatie laten werken. In vergelijking met het zelf aannemen van personeel is dit dus een stuk langer! Daarnaast is het werken met personeel van een payroll bedrijf erg fijn, omdat het payroll bedrijf de juridische werkgever van het personeel is en u dus zelf niets hoeft te regelen met betrekking tot bijvoorbeeld salarisadministratie en ziekteverzuim.

Voor meer info :