Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

De gespecialiseerde producent en leverancier van betongranulaat

Bent u op zoek naar een ervaren leverancier en product van secundaire bouwgrondstoffen? Dan zit u bij Pelt & Hooykaas uit Rotterdam goed. Zij zijn uw partner in infra- en betonsector en helpen u graag verder bij de levering van verschillende soorten materiaal. Betongranulaat is bijvoorbeeld uitstekend als toeslagmateriaal en te verkrijgen in verschillende afmetingen zoals 0/4.

Duurzaam en circulair granulaat

Hoogwaardig betongranulaat is goed toepasbaar als funderingsmateriaal in de wegenbouw en is ideaal als grindvervanger. Een product als granulaat is hoogwaardiger als het direct in de betonketen wordt teruggebracht. Door dit product eerst te recyclen wordt het hersteld, opgeknapt en herbruikt om zo min mogelijk waarde te verliezen. Deze werkwijze draagt bij aan een circulaire economie en zonder dat de kwaliteit van het product verloren gaat. Deze specialist produceren hun eigen betongranulaat en kunnen hierdoor een hoogwaardig product neerzetten. De afmetingen 0.4 en 4/22 zijn KOMO-gecertificeerd voor de toepassing in beton. Naast het granulaat passen de andere secundaire bouwgrondstoffen van deze leverancier ook perfect in de circulaire economie. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van primaire grondstoffen. Zo hebben ze altijd oog op de toekomst.

Neem contact op met deze producten van duurzame bouwgrondstoffen

Pelt & Hooykaas levert de basis bij de realisatie van talrijke projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Als product en leverancier van duurzame en secundaire bouwgrondstoffen dragen ze bij aan het circulair maken van de infrastructuur. Dit doen ze door grondstoffen te gebruiken die voortkomen uit reststoffen van andere productieprocessen. Met hun hergebruikte producten leveren ze een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomst wereldwijd. Wilt u hieraan meewerken? Neem dan contact op met dit bedrijf en vraag een offerte op. De specialisten kijken graag met u mee naar de producten die u nodig heeft. Voor hoogwaardig betongranulaat en andere bouwgrondstoffen voor wegen, wandel- en fietspaden zit u hier goed.

https://pelt-hooykaas.nl/