Wist u dat u werkelijk alle kanten uit kunt wanneer u kiest voor gevelbekleding met steenstrips? U vindt ongetwijfeld een type steenstrip dat fraai staat op de gevel van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het vaste platen systeem of het Fugenleitensysteem. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.

Waarom kiezen voor gevelbekleding met steenstrips?

Wat is nu precies de reden dat zo veel mensen kiezen voor een gevelbekleding met steensrtrips. Dat kan toch immers niet voor niets zijn? U krijgt een antwoord op deze vraag zodra u contact opneemt met Isoklinker Nederland. Er zijn namelijk veel voordelen te benoemen. Zo beschermt u allereerst buitenwanden van woningen en gebouwen tegen weersinvloeden als regen en wind. Ook biedt gevelbekleding bescherming tegen omgevingsfactoren, zoals lawaai. Daarnaast blijven woningen in de winter warm en in de zomer juist lekker koel. Met gevelbekleding met steenstrips bespaart u tot slot enorm op uw stookkkosten, want schommelingen in temperatuur komen steeds minder voor. Op die manier draagt u met de juiste gevelbekleding zelfs een steentje bij aan het milieu.

Gevelbekleding met steenstrips voor woningbouw, architect en andere onroerendgoedbezitters

De goede isolatie met gevelbekleding met steenstrips is een belangrijke reden voor mensen om te kiezen voor deze manier voor het bekleden van hun gevel. Deze gevelbekleding is geschikt voor eindeloze toepassingen. Als particulier voor uw eigen woning, of als bedrijf in de woningbouw, als architect of als andere onroerendgoedbezitter? Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, levert u de producten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één systeem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.