Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Verwarming

Iedereen wil het lekker warm hebben als ze binnen zitten. Nu kan het zijn dat uw verwarming niet meer goed warm wordt. Dit kan komen omdat uw verwarming deels verstopt zit of even ontlucht moet worden. Als u daar mee zit, kunt u verwarming-monteur bellen en inschakelen. Wij komen naar u toe en helpen u graag. Want iedereen wil er lekker warm bij zitten nu de koud er weer aankomt. Het wordt nu steeds kouder nu de herfst voor de deur staat en de kachels gaan steeds weer vaker aan in de huizen.

Verwarming installatie

Heeft u al een oudere boiler thuis staan en is die boiler aan vervanging toe? Schakel dan uw verwarming specialist in. U kunt er dan vanuit gaan dat er vakwerk wordt geleverd. Wij installeren uw boiler binnen enkele minuten. Wij installeren niet alleen uw boiler, wij onderhouden, repareren, geven advies en hanteren een 24 uurs service. Wij staan dag en nacht voor u klaar en dat 7 dagen in de week als u problemen krijgt met uw boiler.

Onderhoudscontract

U kunt bij ons een verwarming onderhoudscontract afsluiten. Dit houd in dat wij 2 maal in het jaar bij u langskomen om uw CV-ketel te onderhouden. Waar nodig is repareren wij uw boiler. Dit wordt niet in rekening gebracht omdat dit bij het onderhoudscontract hoort. Zo kunt u veel geld besparen en zit u er altijd lekker warm bij. Mocht er toch nog iets kapot gaan, kunt u ons altijd bereiken door te bellen. U kunt natuurlijk ook op de site een opdracht plaatsen.

Voor meer info : http://www.verwarming-monteur.nl