Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Prefab woning als mantelzorgwoning

Zoals veel zaken in Nederland is de mantelzorg aan een hoop regels verbonden. Sinds 1 november 2014 zijn deze regels echter gewijzigd en bent u er iets vrijer in om bijvoorbeeld een mantelzorgwoning op uw achtererf neer te zetten. Heeft u de mantelzorg van iemand op u genomen, met of zonder familiaire relatie? Dan is dit natuurlijk goed nieuws voor u. Het is nu mogelijk om vergunningvrij te bouwen zolang u zich aan bepaalde regels houdt. Zo mag het nok van het huis niet hoger zijn dan vijf meter. En er mag alleen op de benedenverdieping van de woning gewoond worden. Op de website www.prefabwoning.net/ vindt u hier meer informatie over. 

Een goedkopere en eenvoudigere oplossing

Een huis laten bouwen is natuurlijk niet zo simpel. Gelukkig wordt dat met de prefabwoningen van http://www.prefabwoning.net/ wel anders. Het zijn huizen van een degelijke kwaliteit en dat voor een zeer gunstige prijs. Dat is waarom er steeds meer mensen voor dit soort woningen kiezen. De woning die bestemd is voor de mantelzorg is vergunningsvrij voor zolang de mantelzorg duurt. Daarna mag de woning niet meer worden bewoond en zult u er dus een andere bestemming voor moeten vinden.

Mantelzorgwoningen zijn goedkopere woningen die in een tuin geplaatst kunnen worden of zelfs aan de woning zelf. Op deze manier kunnen wij zorgen voor onze ouders zonder al te veel geld uit te geven. De mantelzorg wordt steeds belangrijker en in andere omringende landen in europa is dit al een veel gebruikte manier om de enorme zorgkosten te drukken.

Voor meer info : http://www.prefabwoning.net/