Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Prefab is de toekomst

Heeft u een bouwproject in de planning staan, maar weet u nog niet precies hoe u dit gaat uitvoeren? Lees dan verder en neem eens een kijkje op www.prefabwoning.net! Prefab woning constructies worden namelijk gezien als de nieuwe, efficiënte en economische manier van bouwen. Prefab is een afkorting voor prefabricage. Dit houdt in dat alle individuele onderdelen in de fabriek al in elkaar worden gezet tot grotere delen van de constructie. Op locatie worden ze vervolgens tot een geheel gebracht. Het is goed te vergelijken met een bouwpakket van een meubelmarkt. Alle onderdelen zijn op maat gemaakt en passen precies in elkaar, maar worden pas op locatie in elkaar gezet om het gemakkelijk naar de plaats van bestemming te kunnen transporteren.

Prefab is precisiewerk

In plaats van alles op locatie in elkaar zetten, worden de onderdelen al in de gecontroleerde omgeving van de fabriek op maat gemaakt. Dit heeft als voordeel dat de ruimte ideaal is voor het maken van dergelijke constructies. De lichtval is goed, de vochtigheidsgraad wordt gecontroleerd en er is genoeg ruimte om prettig te kunnen werken. Op www.prefabwoning.net vindt u alle opties: van containerwoning tot mantelzorgwoning. Met prefab behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Dit houdt in dat alle individuele onderdelen in de fabriek al in elkaar worden gezet tot grotere delen van de constructie maar worden pas op locatie in elkaar gezet om het gemakkelijk naar de plaats van bestemming te kunnen transporteren.

Voor meer info : http://www.prefabwoning.net/mantelzorgwoning-de-tuin/