Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Mooie graszoden

Prima graszoden

Heel veel kwekers van graszoden kweken hun gras veel te snel en oogsten het ook te vroeg. Zij gebruiken hun land intensief, waardoor het gras niet de kans krijgt om stevige wortels te krijgen. Om toch stevigheid in hun zoden te krijgen, verwerken zij hier netten in. Deze kunt u niet meer uit uw grasveld verwijderen. Bij Boelens werken ze op een heel andere manier. Zij gebruiken een speciaal soort graszaad dat een stevige kwaliteit oplevert. Daarnaast oogsten zij slechts een per jaar, waardoor wortels goed de kans krijgen om te groeien. Hierdoor zijn hun graszoden van zichzelf al heel stevig en hoeven zij geen netten te gebruiken. Denkt u er wel eens over na om graszoden aan te schaffen? Twijfel dan niet langer, maar kom vandaag nog naar Boelens graszoden. Dit bedrijf, dat is gevestigd in het mooie Borger in de provincie Drenthe, levert al jarenlang de beste graszoden. U kunt natuurlijk ook online uw bestelling plaatsen. U kunt er dan voor kiezen om meteen te betalen, of pas bij aflevering. Overigens staan wij bekend om onze razendsnelle bezorging. Wanneer u voor 11 uur bestelt, heeft u de volgende dag al uw bestelde goederen in huis. Dat betekent dan ook dat u er al snel van kunt genieten, nog mooi op tijd voor de zomer echt begint. Misschien is het u al opgevallen toen u deze morgen naar buiten keek: de zomer komt er weer aan. Tijd voor graszoden dus. U vraagt zich nu natuurlijk af waarom dan. Welnu, dat zal ik uiteenzetten. Wanneer u nu overgaat tot de aanschaf van graszoden heeft u nog voor het mooie weer echt zijn intrede doet een prachtige nieuwe, volwaardige grasmat. U kunt er dan gelijk mooi van profiteren door veel buiten te zitten, zelfs tot laat op die zwoele zomerse avonden. Want wat is er nu fijner dan onder het genot van een glaasje witte wijn op uw terras te zitten?

Mooie graszoden

Bij Boelens zijn de graszoden niet alleen heel stevig, ze zijn ook heel mooi en donkergroen van kleur. Dit resultaat zult u niet snel zelf behalen als u ervoor kiest om uw tuin zelf in te zaaien. U zult zien dat het lastig is om het zaad gelijk te verdelen, waardoor u vervolgens stukken krijgt die dik ingezaaid zijn terwijl op andere plekken er maar een paar grassprietjes zullen staan. Daarom is het veel beter om te kiezen voor het kopen van graszoden als u een mooi gazon wilt creëren.  Wanneer u dus nieuwe graszoden zoekt, zou Boelens zo maar eens de uitkomst kunnen bieden. Het kan immers maar zo zijn dat u het nu wel eens tijd vindt worden om uw grasmat opnieuw aan te leggen. In dat geval is het veel handiger om graszoden te gebruiken, in plaats van zaadjes. Wanneer u het nieuwe gras zelf zaait loopt u immers groot risico dat het vertrapt wordt, of dat er door aanhoudende regen of juist te weinig regen helemaal niets van terecht komt. En in dat geval heeft u maar een saaie en kale tuin. Als het voorgaande één ding duidelijk maakt, is het wel dit: u doet er goed aan nu nieuwe graszoden te kopen. U bent dan mooi op tijd voor de zomer. Het is misschien verleidelijk om het besluit om graszoden te kopen weer een jaar uit te stellen, maar doe dat niet. Daar wordt uiteindelijk niemand beter van, ook de grasmat in uw tuin niet. Bij Boelens kunt u heel goedkoop zoden inslaan. Voor 1,50 euro per vierkante meter haalt u al kwaliteitsgraszoden in huis, of beter gezegd: naar uw tuin.

Boelens voor kwaliteit

Bij Boelens krijgt u dus stevige en mooie graszoden. Nu denkt u waarschijnlijk dat dit heel duur is, maar doordat u rechtstreeks bij hen koopt en niet bij een tuincentrum, kan de prijs een stuk lager liggen. U betaalt bij hen slechts anderhalve euro per vierkante meter. Daarnaast leveren zij nog andere voordelen. Zo kunt u bij hen heel gemakkelijk online bestellen en betalen, waarna u ervoor kunt kiezen om de graszoden zelf af te halen of deze te laten bezorgen bij u thuis. Voor alle voordelen van Boelens verwijzen wij u graag naar hun website. Het bedrijf Boelens is echt een specialist wanneer het aankomt op graszoden. Wij telen de graszoden helemaal zelf, waardoor de allerbeste kwaliteit gegarandeerd is. Bovendien koopt u bij ons alleen maar verse zoden, omdat ze bij ons nooit langer dan 24 uur van tevoren worden gesneden. Wanneer u dus voor kwaliteit, maar ook voor versheid wilt gaan, zijn wij de aangewezen firma voor uw bestelling. Bovendien gebruiken wij bij het telen geen netten, zodat wij uiteindelijk aan u een beter product kunnen doen toekomen. Twijfel daarom niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op voor advies. Eerder heb ik al even aangehaald dat u ook online uw nieuwe graszoden kunt bestellen. We hanteren bovendien twee overzichtelijke tarieven: een voor de plaatsen boven Zwolle en een voor daaronder. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en wordt u niet achteraf met een wel heel onaangename verrassing, in de vorm van een toch vrij hoog uitgevallen rekening, geconfronteerd. Wel zo prettig voor uw gemoedsrust en uw portemonnee. Bestel daarom vandaag nog uw nieuwe graszoden bij het al twee keer genoemde bedrijf en wees verrast.

Voor meer info : https://www.boelensgraszoden.nl/