Voor hout vloeren in Breda heeft Alma Parket alles dat u maar kunt wensen. Een uitgebreide showroom, een groot assortiment, en goed opgeleide medewerkers die uw behoeften voorop stellen. De charme van een houten vloer zit in meer dan alleen het uiterlijk. Ook het gevoel, het geluid en zelfs de geur van het hout zijn onderdeel van de ervaring. Ga daarom eens langs bij de showroom van een specialist om de houten vloeren van uw voorkeuren van dichtbij te bekijken. In de meeste gevallen kunt u hier ook uw wensen doorgeven en kan de specialist u van maatwerk voorzien.

Parket vloeren uitzoeken bij een specialist met oog voor detail

Zeker wanneer u voor het eerst een houten vloer gaat uitkiezen! De details zijn erg belangrijk omdat een vloer van hout anders gelegd moet worden dan bijvoorbeeld tapijt of tegels. Omdat hout krimpt en uitzet bij verschillende temperaturen moet de vloer van uw keuze perfect gelegd worden. Daarnaast geeft u natuurlijk niet heel veel geld aan een mooie vloer uit om hem vervolgens niet netjes af te werken. Een specialist met oog voor detail geeft u advies met betrekking tot passende kozijnen, deuren, en de afwerking van de vloer zelf. Ook als u op zoek bent naar een afwijkend patroon in uw nieuwe vloer kan dit door de specialist volledig, tot in het kleinste detail worden uitgetekend.

Verantwoorde en duurzame houten vloeren in Breda kopen

Een houten vloer kopen is een ding, maar hardhout is natuurlijk wel een product waarbij er vraag vraagtekens over de afkomst van het hout bestaan. Houten parket vloeren zijn niet zo makkelijk te leggen als een vloertjes met kliklaminaat en vragen om een specialist met een oog voor details. Daarnaast betreft het een natuurproduct en dat moet natuurlijk wel op een verantwoorde wijze zijn gefabriceerd. Kies dan ook voor een specialist waarbij de houten vloeren zijn voorzien van een FSC-keurmerk of een PEFC-certificaat. Dan weet u zeker dat u straks een mooie, duurzame én verantwoorde vloer in uw huis heeft liggen waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Voor meer info :