Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Kan je een slaap- en hoekbank combineren?

Hoe fijn is het dat als je bezoek krijgt ze ook kunnen blijven logeren mocht dat nodig zijn.

Maar wat nou als je geen extra (slaap) kamer in je huis hebt waar je een slaapbank zou kunnen plaatsen. De meeste mensen denken dan dat het onmogelijk is om gasten te ontvangen die kunnen blijven slapen. Of anders misschien een nacht op de bank moeten doorbrengen. Maar dat is absoluut niet nodig.

Slaapbanken met mooie ontwerpen

Misschien wist je het nog niet, maar er bestaan hele gave slaapbanken. Maar wil je niet een gewone 2 of 3-zitsbank, dan kan je ook kiezen voor een hoek slaapbank. Wist je dat die ook bestaan? Heb je een mooie woonkamer en wil je heel graag een hoekbank? Dan kan je dus ook kiezen voor een hoek slaapbank. Ideaal als je weinig ruimte hebt om gasten te ontvangen en ze hebben altijd de mogelijkheid om te blijven logeren. Je schuift de salontafel aan de kant, klapt de slaapbank uit en maakt er een heerlijk comfortabel tweepersoonsbed van. Er bestaan hoek slaapbanken van stof, maar ook van leer of kunstleer.

Fleur je woonkamer op met een hoek

Er zijn zelfs hoek slaapbanken met opbergruimte waar je eventueel de kussen en het dekbed in kan opbergen of natuurlijk de kussens die je op de bank hebt liggen als hij niet in de slaapstand staat. Die moet je natuurlijk wel ergens kunnen opbergen. Daarnaast staat een hoekbank natuurlijk heel leuk in je interieur en niemand die ziet dat het eigenlijk een slaapbank is. Ideaal wat ons betreft. Dus heb je een een slaapbank nodig en heb je de ruimte? Kies dan voor een hoek slaapbank, want daar zal je veel profijt van hebben.