Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Hang- en sluitwerk vervangen

Uw sloten zijn al zo oud als dat het huis waar u in woont. Dat is op zich geen probleem als ze het goed doen. Let er wel op dat deze verouderde sloten gemakkelijk open zijn te breken. Voor inbrekers zijn deze sloten uw visitekaartje om binnen te komen. Maar verouderde sloten hebben nog een probleem, de sleutel kan er wel eens moeilijk in gaan of de sleutel kan helemaal afbreken in uw slot. Als dit gebeurd dan heeft u een probleem want dan komt u het huis niet meer in. Als dit u overkomt kunt u de Slotenmaker Centrale bellen. Zij verhelpen uw probleem.

Slotenmaker Centrale

Slotenmaker Centrale in een expert is sloten en wil u hier bij helpen als u er problemen mee heeft. Wij zijn voor uw problemen 24 uur per dag te bereiken en dat 7 dagen in de week. Dus ervaart u een probleem met uw slot dan kunt u ons bereiken. Of uw sleutel nou is afgebroken of als u zichzelf heeft buitengesloten. Mocht er bij u zijn ingebroken en uw slot is geforceerd dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Wij monteren er een nieuw slot op dat een politiekeurmerk heeft. Dit houdt in dat inbrekers deze bijna niet open krijgen.

hang- en sluitwerk

Ons hang- en sluitwerk zijn allen voorzien van een politiekeurmerk, deze zijn door de politie samen met een ex-inbreker getest. Ze hebben de ex-inbreker zijn gang laten gaan om het slot open te krijgen. Als hij deze niet open krijgt of het duurt heel lang voor dat het hem lukt dan krijgt het slot een keurmerk. Wij bij Slotenmaker Centrale monteren alleen sloten met een dergelijk keurmerk. Want uw veiligheid is belangrijk voor ons. Als wij een klus bij u hebben gedaan gaan wij pas weg als u tevreden bent want het moet er wel goed uit zien en u moet er tevreden mee zijn.

Voor meer info : http://www.slotenmaker-centrale.nl