Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer, waarom?

Er zijn veel verschillende soorten mogelijkheden voor het plaatsen van een vloer in uw huis, mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een eiken vloer, in deze blog zal ik mijn mening kort toelichten en misschien die van u doen veranderen.

Op een warme dag in augustus vorig jaar besloot ik eens binnen te lopen bij Bax Houthandel, onze vloer was al erg oud en versleten dus het was wel tijd voor iets nieuws. Ik liep totaal blanco naar binnen, mijn kennis over vloeren, wat past bij wat voor interieur ed. is erg beperkt. Hierom liet ik mij adviseren door een van de medewerkers van Bax Houthandel, met hem liep ik eigenlijk direct naar de eiken vloer in het midden van de showroom.

Wat mij verteld werd over de eiken vloer

Ik heb het normaalgesproken nooit zo met die verkooppraatjes van die gladde verkopers in een showroom, maar deze vertelde mij veel zinnige dingen over de eiken vloer die mij toch wel aan het denken hebben gezet. Zo beweerde hij dat een eiken vloer bijna net zo gemakkelijk schoon te maken als een vloer van vinyl is als je kiest voor een model met niet zo veel ribbels en er op tijd bij bent als je iets laat vallen. Hij demonstreerde dit met een glas wijn op een demo stuk eiken vloer dat gebruikt werd voor dit soort demonstraties, niemand geloofd dit natuurlijk zonder het te zien. En ja hoor, de verkoper van Bax Houthandel bewees zijn punt, er was niets meer te zien van de rode Merlot die hij liet vallen over de eiken vloer, ik was stomverbaasd.

Wilt u het met eigen ogen zien?

Als u dit verhaal zo van mij hoort denkt u waarschijnlijk hetzelfde als wat ik dacht toen de verkoper tegen mij vertelde dat een eiken vloer zo makkelijk schoon te houden is. Om te zorgen dat deze gedachte uit uw hoofd gaat zou u eens binnen moeten stappen bij Bax Houthandel en vragen om een demonstratie bij de medewerker, u zult versteld staan. Het adres en alle overige contactinformatie is te vinden op de website van Bax Houthandel.

Voor meer info :