Een vinyl vloer van Novilon is design om op te leven. Het wordt ook wel stille vloerbedekking genoemd door de geluiddempende werking die je direct na het installeren merkt. Met een Novilon vinyl vloer heb je een soepele en veerkrachtige vloer. Een Novilon vinyl vloer kent veel voordelen, zoals het comfort. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder.

Novilon hout

De uitstraling van hout, met de voordelen van vinyl: dat is Novilon. Er zitten veel nadelen aan een houten vloer. Wanneer u dus wel de voordelen, maar niet de nadelen wil, kies dan voor Novilon hout. Planken met levensecht reliëf zorgen voor de looks van Novilon hout. Het uiterlijk van Novilon hout valt meteen op. Maar vergeet ook zeker de praktische voordelen niet. Het comfort en de lange levensduur zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om spelende kinderen of schuivende meubelen. Novilon is namelijk krasvast dankzij de Diamond Seal toplaag. Bovendien is Novilon hout ook goed te combineren met vloerverwarming.

Vinyl vloer leggen

Wat veel mensen niet weten: je kunt gemakkelijk zelf een vinyl vloer leggen. Zelfs in de badkamer en op de trap. Een vinyl vloer leggen is een nauwkeurige klus. Toch kun je een vinyl vloer gemakkelijk zelf leggen. Novilon is een soepel te hanteren en te snijden vloerbekleding en kan tot 40m2 los gelegd worden. Door de zeer bredere rollen kun je de vloer meestal naadloos plaatsen. Natuurlijk kun je een Novilon vinyl vloer ook door een professional laten leggen. Zo ben je altijd verzekerd van een strakke Novilon vloer.

Met een vinyl vloer in jouw ruimte kun je een compleet eigen gevoel creëren. Ontdek het gemak van een vinyl vloer. Met Novilon haal je zowel de looks als de juiste eigenschappen in huis. Zo weet je altijd zeker dat jouw vloer comfortabel, krasvast en duurzaam is!

Voor meer info : https://www.lovelife-forbo.nl/