Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Aanrader: tuinkas van Buiten-Goed

Laatst heb ik een tuinkas gekocht bij Buiten-Goed. En daar ben ik heel erg blij mee! Graag vertel ik er in dit artikel meer over. Onder andere over hoe ik dan bij hen terecht kwam, waarom ik eigenlijk een tuinkas wou hebben en welke kweekkas ik uiteindelijk heb gekocht.

Op zoek naar een tuinkas

Ik was op zoek naar een tuinkas omdat ik graag allerlei exotische bloemen en groenten wilde gaan kweken. En dat is met het klimaat in Nederland geen doen wanneer het gewoon in de tuin staat bijvoorbeeld. Daarvoor moet je echt een tuinkas hebben. Na mij daar iets meer in verdiept te hebben, ben ik gaan zoeken naar een leverancier die mij zoiets kan aanleveren. En dan niet een goedkope en simpele tuinkas, maar echt wat betere kwaliteit. Zodoende kwam ik uit bij Buiten-Goed. Zij zijn officieel leverancier van Arkoo. Een merk wat bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige tuinkassen. Omdat dit mijn eerste keer is dat ik zulk soort dingen wil gaan verbouwen en kweken, heb ik ervoor gekozen om nog niet zo’n heel grote tuinkas te gaan kopen. Daarom heb ik het gehouden op een van twee en een halve meter breed en lang. Toen ik die bestelde, kreeg ik direct een berichtje van Buiten-Goed dat zij zo snel mogelijk contact met mij opnamen. En dat bleek ook het geval te zijn! Al snel werd ik gebeld en bedankt voor de bestelling. Vervolgens vroegen zij of dat ik er nog extra opties bij wou hebben, zoals een extra schuifdeur of draaideur etc. Maar ik hield het bij de standaard tuinkas.

Afgeleverd en geplaatst

Al na een paar werkdagen kwamen ze van Buiten-Goed langs met de tuinkas. Die hebben ze direct geplaatst en helemaal in elkaar gezet, waar nog nodig. Het was het perfecte moment in het seizoen om nu aan de slag te gaan met het kweken van de planten waar ik het over had. Dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben heel erg benieuwd wat het eindresultaat gaat worden!

Voor meer info :