Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Sleutelkluizen voor buiten koop je bij 1001sloten

Bij de online slotenspecialist 1001sloten kun je kiezen uit een ruim assortiment sleutelkluizen voor buiten. Een sleutelkluis brengt veiligheid voor je sleutelopberging. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn in thuiszorg of verhuur. Je bergt simpel de sleutel op in het kluisje. Zo kan een andere gebruiker weer bij de sleutel.

Sleutelkluizen hangen vaak buiten. Zo kunnen er ook meerdere gebruikers zijn. 1001sloten adviseert altijd de sleutelkluis zo veel mogelijk overdekt op te hangen, maar waar nodig kan het ook in de buitenlucht hangen. Sleutelkluizen voor buiten zijn een simpele en veilige manier in het opbergen van je sleutels buitens huis.

Veilig met sleutelkluizen buiten

1001sloten doet alleen zaken met erkende merken als Masterlock sleutelkluizen, Burgwachter, Filex en Abus. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd sleutelkluizen van kwaliteit ontvangt. Wil je nou echt een soort kluis voor je sleutels? Kies dan de gecertificeerde sleutelkluis. 1001sloten heeft het allemaal.

Masterlock is door de jaren heen als meest bekende sleutelkluis gezien. Het assortiment biedt dan ook zowat alle kluisjes van Masterlock aan voor een voordelige prijs. Daarnaast zijn de Duitse Burgwachter en Abus ook niet verlegen om in te spelen op de laatste technologieën. Filex is daarentegen een wat nieuwer merk. Zij leveren kwalitatief hoogstaande sleutelkluisje voor een relatief goedkope prijs aan. Neem hierin dan ook je voordeel wanneer je niet merk gebonden bent!

Buiten sleutelkluizen zijn effectiever

In 9 van de 10 gevallen hangt een sleutelkluis buitenshuis. Houdt daarom rekening met een sleutelkluis die tegen weer en wind kan. Elk sleutelkluisje heeft daarvoor zijn eigen manier. Vele gebruiken een omhoog schuivende kap om vuil en water tegen te houden. Andere hebben een gehele kap over de draainummers heen.

Door de gebruikte kleuren kun je de sleutelkluizen voor buiten gemakkelijk discreet ophangen. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen ben je zo klaar. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf. Zorg voor sleutelkluizen voor buiten van kwaliteit!

Bestel snel je sleutelkluizen voor buiten

Bij 1001sloten kun je veilig online je bestelling plaatsen. De webshop is gespecialiseerd in sleutelkluizen en helpen je graag met je keuze. Winkel veilig in een online SSL beveiligde webshop. Betaal met iDeal en ontvang zo snel mogelijk jou eigen sleutelkluizen buiten. 

Na je order weet je zeker dat je kwaliteit gaat ontvangen. De order komt met DHL, PostNL of DPD naar jou toe. Na je bestelling wordt er zo snel mogelijk gehandeld om snel te leveren. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en zijn daardoor snel in huis. Hiervoor ontvang je ook een automatische t&t. Wil je nou meer weten over de sleutelkluizen buiten van 1001sloten? Bezoek dan de webshop van www.1001sloten.nl.

 

https://www.1001sloten.nl/sleutelkluisjes/