Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Openingstijden Aldi

Openingstijden Aldi

Je bent vast wel bekend met discount winkels. Dit zijn winkels die hun producten voor zeer lage prijzen inkopen. Vaak zijn dit dan ook B-merken. A-merken verkopen ze onderhand ook steeds vaker in. Dat doen ze in de vorm van bulk inkoop. Dat betekent dat ze enorme hoeveelheden inkopen en opslaan in een groot magazijn of distributiecentrum. Voor de Nederlanders betekent dat vaak dat de producten wel van het A-merk zijn, maar dat de beschrijving er in het Nederlands niet op staat. Dat zorgt ervoor dat de prijzen nog meer kunnen worden gedrukt. Men ziet ook vaak in dergelijke discount winkels dat de aankleding erg sober is. Er is weinig oog voor een nette uitstalling van producten en vaak worden ze met doos en al in de rekken gezet. Soms vind je zelfs hele pallets terug in deze winkels. Dit is toch helemaal geen probleem? Ik verbaas me er altijd over dat mensen het beste van het beste willen hebben. Dit is net zo goed en net zo lekker. Ik geloof er ook altijd vrij weinig van dat mensen het verschil in het ruime aanbod koffie kunnen proeven. Alsof een inferieur merk niet zijn best doen om een degelijk product op de markt te kunnen brengen. Het begrip discount is het meest bekend als het gaat om supermarkten. In Nederland kent men twee welbekende aanbieders, namelijk de Aldi en de Lidl. Over de Aldi wil ik het graag met je over hebben. En dan vooral over hun openingstijden Aldi. Aldi is al sinds jaar en dag een begrip in dit koude kikkerlandje en ze zitten na al die jaren nog steeds in de lift. Dat komt mede door hun openingstijden. Aldi heeft daar namelijk goede regels voor ook al kan het per winkel veranderen. De Aldi heeft nu eenmaal andere openingstijden. Aldi is dan ook een winkel die sobere openingstijden heeft. Lees snel verder voor meer informatie hierover.

Openingstijden Aldi vind je hier

Zoals misschien nu wel duidelijk is gemaakt doen dergelijke winkels veel aan kostenbesparing. Dit doen ze op allerlei manieren waaronder door te bezuinigen op de openingstijden. Aldi kan daardoor veel winst maken op loonkosten. Kijk maar eens naar het volgende lijstje voor een uitgebreider overzicht waarop wordt bespaard naast de openingstijden.

  • Aldi koopt altijd zo goedkoop mogelijk bij hun leveranciers en producenten in. deze prijzen worden doorberekend in de verkoopsprijs en daar pluk jij dan weer de vruchten van.
  • Er wordt vrijwel geen gebruikgemaakt van marketing strategieën. Reclame kom je dus niet snel op de televisie, de radio of via het internet tegen. Hoogstens stellen ze je op de hoogte van de openingstijden. Aldi weet goed hoe ze de markt kunnen bespelen en naar zich toe kunnen trekken.
  • En ten slotte de openingstijden. Aldi heeft bijvoorbeeld vrijwel nooit koopzondagen. Dat zou immers betekenen dat het personeel dubbel uitbetaald moet worden. Daarnaast hebben ze ook vrijwel nooit koopavonden maar sluiten ze al om een uur of zes. Dat zijn erg slimme openingstijden. Aldi hoeft daarom ook niet in de avonden extra te betalen voor hun personeel. Nu denk je misschien dat ze daardoor klandizie kwijtraken. Dat is echter niet waar. Dankzij deze openingstijden, Aldi maar ook Lidl hanteert ze, komen de mensen eerder omdat ze hier rekening mee houden en weten wat de Aldi waard is. Liever eerder naar de Aldi dan naar een duurdere supermarkt. En geef ze eens ongelijk. De mensen komen toch wel, ongeacht de openingstijden.

Aldi heeft zodoende een goed klantenbestand opgebouwd en ze blijven groeien. Zeker door de speciale aanbiedingen die ze af en toe lanceren. Zo kan je vaak in deze winkels enorm goedkoop aan hoogwaardige elektronica komen. Denk hierbij aan pc’s, radio’s, tablets en nog veel meer. Wees daar wel op tijd bij, want er heerst altijd een ware run als ze weer eens met een dergelijke spetterende actie aan komen zetten.

Vind de openingstijden

Aldi heeft ondanks deze strakke planning qua openingstijden toch wel eens variabele openingstijden. Aldi heeft namelijk vele vestigingen in het land en zij hanteren niet overal dezelfde openingstijden. Aldi heeft dat gedaan omdat ze uiteraard ook aan marktonderzoek doen om erachter te komen op welke uren de meeste mensen in hun winkels boodschappen aan het doen zijn. Bij sommige vestigingen ligt de piek tegen de avond. Dan is het logisch dat ze iets later dichtgaan in de avond. Dat betekent dat ze later kunnen openen en later dichtgaan en zodoende creëren ze hun eigen openingstijden. Aldi heeft ook vestigingen waar het bijvoorbeeld tussen de middag heel erg druk kan zijn. Dan heeft het weinig zin om tot laat open te blijven en kunnen ze daarop hun openingstijden aanpassen. Het is wellicht verstandig om daarom voor het bezoeken eerst even te checken wat de exacte openingstijden, Aldi of van andere winkels, te checken. Daar is een speciale site voor gebouwd die voor iedereen gratis toegankelijk is. Zo vind je de tijden van vrijwel alle supermarkten hier terug. Maar ook van bouwmarkten en kledingwinkels. Het is zelfs mogelijk om, als je een eigen bedrijf hebt, je openingstijden op deze site te plaatsen. En dat voor niets. Dat is nog eens een mooie manier om je winkel onder de aandacht te brengen. Ben je dus op zoek naar openingstijden? Aldi heeft ze op deze site gezet: openingstijden Aldi. Wacht dus niet langer en breng eens een bezoekje aan deze handige website, je zult zeker niet teleurgesteld worden over het aanbod.

Voor meer info : http://www.openingstijden.nl/Aldi/