Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Mooie rugzak kopen?

Maakt u graag een flinke wandeling? Dan kent u ongetwijfeld het gemak van de rugzak. Een flesje water, een stuk fruit en wat boterhammen, het gaat mee op uw rug en u heeft de handen vrij om foto’s te maken of om ze gewoon lekker in het ritme mee te laten slingeren.

Maar rugzakken zijn niet alleen handig voor fervente wandelaars. Ook wie graag even de stad in gaat om te winkelen, ergens koffie te drinken of gewoon rond te kijken, kan veel gemak hebben van een rugzak. Komt u toevallig een onweerstaanbaar jasje tegen? Of ziet u net dat ene artikel liggen waar u al lang naar zocht? U hoeft zo’n aankoop niet de hele tijd in een tasje aan uw arm te laten bengelen. Op uw rug heeft u er minder last van. Ook heeft u dan uw handen vrij om lekker vrij te shoppen!

Handig is dan wel het sleutelwoord, het oog wil natuurlijk ook wat. Net als bij kleding en damestassen, is er ook bij rugzakken sprake van modetrends. Ze zijn er in gedekte grijzen en zwarten of in felle modieuze kleurtjes. Met een klassieke uitstraling, of met een opvallende vormgeving. Dames rugzakken zijn vaak wat uitbundiger en heren rugzakken iets soberder.

Voor wie hele dagen wil gaan lopen met bepakking op de rug, zijn er exemplaren waarbij de nadruk vooral ligt op het comfort. Ritsen en vakken op strategische plaatsen maken het makkelijk uw spullen terug te vinden. Groot of klein, opvallend of in een schutkleur, een rugzak is een ideale manier om uw spullen te vervoeren.

Voor meer info : https://www.marington.nl/rugzakken/