Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Kweekspullen ventilatie

Bent u op zoek naar kweekspullen voor in uw eigen kweektent, kweekkast of andere kweekruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de webshop van Kweekkast.nl vindt u een ruime keus aan kweekspullen voor elke ruimte. 

Ventilatie

Één van de belangrijkte onderdelen in een kweekruimte is de ventilatie, planten hebben namelijk wel verse lucht nodig om te overleven in de kweekruimte. Het is daarom aanbevolen dat u u verse lucht toevoegd en de lucht uit de ruimte afzuigt. Hierdoor onstaat een circulatie van verse lucht. In ons assortiment vindt u een ruime keus aan ventilatoren voor kweektenten of kasten. Deze ventilatoren kunt u ook aansluiten op een fancontroller waarmee u de temperatuur kunt instellen, erg handig want de temperatuur is van groot belang voor de planten. Als de temperatuur te hoog wordt gaat de ventilator door de controller wat harder draaien waardoor het weer wat kouder wordt.

Ook complete sets

In onze webshop vind u ook een categorie combi aanbiedingen. Hier vindt u diverse aanbiedingen bestaande uit twee componenten. Deze aanbiedingen kunnen ook bestaan uit een combinatie met een ventilator en een koolstoffilter. Deze combinatie is bijna compleet, u hoeft alleen nog een slang of buid tussen de onderdelen te plaatsen.

Voor meer info : http://www.kweekkast.nl