Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Dagje weg in Haarlemmermeer.

Dagje weg in Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer ligt in het zuiden van de provincie Noor-Holland en is omgeven door een ringvaart. Er valt heel veel te zien in Haarlemmermeer zoals het ringvaaraquaduct. Ook het fascinerende Cruquiusgemaal is zeker een bezoek waard.

Ook aan cafés met de gezellige terrasjes en aan diverse restaurants ontbreekt het niet. Verder is er een ruime variatie op het gebied van eetcafés, waar u goed terecht kunt voor een overheerlijke daghap.

Voor een dagje winkelen, kunt u goed terecht bij onder andere Schiphol Plaza, deze Plaza bevindt zich voor de douane. In Hoofddorp bevindt zich het meest uitgebreide winkelcentrum van Haarlemmermeer, en is zeker een bezoek waard.

Natuurliefhebbers kunnen wandelen en fietsen in het Haarlemmermeerse bos, een prachtig recreatiegebied. In het recreatiegebied worden ook regelmatig evenementen gehouden zoals het jaarlijks terugkerende Mystery Land.

Naast alle feesten en gekkigheid zorgen mensen in haarlemmermeer enorm goed voorzich zelf. Zo staan  de gezondheids winkels in deze stad bekent om hun producten. Verlichten menstruatie pijn en o.a. libido verhogen pillen kun je er in alle soorten en maten aanschaffen.

Wist u dat Haarlemmermeer in de eeuwen voor de droogmaking (1849 – 1852) een grote watervlakte was?

Voor meer info : http://www.verlichtmenstruatiepijn.nl/