Het meest complete assortiment Bridgewater

Wanneer u op zoek bent naar wat extra fleur en sfeer in uw huis kunt u eens denken aan de producten van www.Bridgewaterwebshop.com. Dit heerlijke merk heeft allerlei heerlijke producten die een aangename geur verspreiden. Zo staat Bridgewater bekend om haar fantastische geurkaarsen, meestal verpakt in een prachtige pot. Ook zijn er veel geuren in geurzakjes te verkrijgen, en zijn er bijvoorbeeld potjes met geurstof waar u rietstokjes in kunt steken. Hierdoor wordt uw kamer op subtiele wijze van een aangename geur voorzien. Op de webshop bridgewaterwebshop.com/ kunt u al deze producten bestellen. Deze site biedt het meest complete assortiment aan Bridgewater producten aan, dus als u naar een specifieke geur op zoek bent, zult u het hier zeker vinden. Deze webshop levert bij een bestelling vanaf €25,- een gratis doosje geurkaarsjes, en de bestelling wordt bij besteding boven de €50,- geheel gratis thuisbezorgd. Extra reden om flink van Bridgewater in te slaan! Een standaard verzending kost binnen Nederland en België €4,95, en wanneer u hier Track en trace aan toevoegt wordt het €5,95. Naast bestellingen plaatsen op onze webshop, is het mogelijk een Bridgewater thuisparty te organiseren. Een soort tupperware party, maar dan met het complete assortiment van Bridgewater. In overleg komt men bij u op bezoek, voor een ochtend, middag of avond zodat u gezellig met al uw vriendinnen alle geuren van Bridgewater kunt ervaren. Ook bieden wij de mogelijkheid om de producten na afloop van de party meteen aan te schaffen en mee naar huis te nemen. Leuk voor een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, of een jubileum!

Over Bridgewater zelf

De Bridgewater Candle Company is in 1998 opgericht, in Spartanburg, South Carolina. Al snel wist Bridgewater op te klimmen, en staat ze bekend om haar reputatie voor schoon brandende kaarsen, geurende producten en haar gepassioneerde team. Van fris tot warm en gezellig, Bridgewater heeft voor alle momenten van het leven een passende geur. De geur van de producten alleen is niet het enige wat telt, het gaat om de gehele aankleding. Niet voor niets zitten de geurkaarsen in een mooie, stijlvolle en sfeervolle verpakking. Zelfs zonder de kaars aan te steken brengt u al extra sfeer in huis met Bridgewater. Ook de geurzakjes worden altijd voorzien van een mooie, stijlvolle afbeeldingen die precies past bij de geur die het zakje verspreidt. Dat Bridgewater echt begaan is om warmte en gastvrijheid in de wereld te brengen blijkt onder andere door het Light a Candle – Feed a Child programma. Door een kaars aan te schaffen bij Bridgewater doneert u automatisch ook een gedeelte van de opbrengst het goede doel Rice Bowls, een non-profit organisatie wiens doel het is weeskinderen wereldwijd van voedsel te voorzien. Bij de productie worden echte bloemen en kruiden gebruikt, wat soms reden is dat sommige producten tijdelijk niet leverbaar zijn: er moet dan gewacht worden op de oogst. Dit geldt in het bijzonder voor de geurzakjes. De kaarsen zijn doorgaans het hele jaar leverbaar, in verschillende formaten.

Cadeautips

Een kaars of geurzakje van Bridgewater valt vrijwel altijd in goede aarde. Er is een ruim assortiment aan geuren, dus u zult altijd een geur vinden die u prettig vindt en past bij uw huis of bij het huis voor degene voor wie u een cadeau wilt kopen. Ook is het mogelijk bij onze webshop uw vriend of vriendin een cadeaubon cadeau te doen. Zo voorkomt u dat u onverhoopt toch iets koopt waar hij of zij niet helemaal blij mee is. Voorkeuren voor geuren blijven tenslotte erg persoonlijk. U vult simpelweg uw gegevens bij ons in, maakt het geld over, en dan sturen wij de bon naar de door u opgegeven ontvanger. Maar u kunt natuurlijk ook denken aan een mooie kaars! Op onze webshop kunt u op verschillende categorieën zoeken: op soort product, op geur of op categorie. Zo heeft u direct een handig overzicht. Zo hebben wij het volledige assortiment aan grote én kleine kaarsen (in een grote of een kleine pot), geurzakjes, rietverspreiders, geurolie, autoverfrissers en losse geurkaarsjes. Nieuw zijn onze waxbarren. Dit zijn repen van een zachte was, die u in uw kaarsenbrander kunt leggen. Wanneer u het kaarsje aansteekt zal de was langzaam smelten en een aangename geur verspreiden. Zeer vergelijkbaar met geurolie in wat water dus, maar in plaats van de olie gebruikt u nu deze speciale was. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke geur, en graag willen weten welke producten daar bij horen, dan kunt u ook handig zoeken op geur. Elke geur komt direct in beeld, en u ziet al direct hoeveel producten bij die geur horen. Handig van dit overzicht is ook dat u snel een geur te pakken heeft die u zoekt -of u nu op zoek bent voor iets kaneel- of vanilleachtigs voor de winter, of juist iets frissers voor de lente zomer, u heeft meteen het overzicht van alle geuren die Bridgewater u te bieden heeft. Extra bijzonder is de speciale lijn “inspirations for life.” Deze wordt gekenmerkt door verheffende geuren te combineren met bijbehorende boodschappen. De kunstenares Caroline Simas siert de producten in deze lijn met haar kenmerkende, grillige stijl met speelse vogels, vlinders en bloemen in allerlei verschillende kleuren. Deze speciale collectie is verkrijgbaar in een Tall Jar Candle, Candle Tin, Tall Sachet en Auto Vent Clip. Naast een beetje sfeer en decoratie, ook nog een stukje inspiratie van Bridgewater!

Voor meer info : http://www.bridgewaterwebshop.com/