Heel Nederlands
Image default
Wijn

Rode wijnglazen voor een wijnavondje.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een wijnavondje per week helemaal niet erg is. Wijn is namelijk goed voor de gezondheid en zorgt er ook nog eens voor dat je vrolijk wordt. Het effect is vergelijkbaar met chocolade alleen het grote verschil is dat wijn veel gezonder voor je is. Zo loop je een minder grote kans op hart- en bloedvaten problemen als je iedere dag één glas rode wijn drinkt. Daarnaast loop je ook nog eens een minder grote kans op een depressie. Een wijnavondje is dus absoluut een goed idee. Maar hoe presenteer je zo’n wijnavond aan je vrienden of vriendinnen? Als eerste met goede rode wijnglazen.

Rode wijnglazen zijn de smaakmaker tijdens een wijnavond.

Uit onderzoek is gebleken dat rode wijnglazen absoluut invloed hebben op de sfeer en de smaak van een wijn. Een goed glas rode wijn zorgt er namelijk voor dat de wijn veel beter smaakt. Sommige beweren zelfs dat een goedkope wijn ineens smaakt als of het uit de dure categorie wijnen komt. Je kan dus flink besparen op je budget door eenmalig goede rode wijnglazen aan te schaffen. Na de aanschaf kan je gewoon voor een wat goedkopere wijn kiezen. Organiseer je iedere week een wijnavond? Met een besparing van 1 a 2 euro per fles kan je al snel tientallen euro’s per maand besparen.

Extra sfeer met rode wijnglazen van kristalglas.

Nog een smaakmaker is natuurlijk de sfeer tijdens een wijnavondje. Natuurlijk is het belangrijk dat het wel gezellig is als je een glas rode wijn inschenkt. Een kaarsje kan helpen en een kaasplankje doet ook wonderen. Vooral als je de kaas uitzoekt bij een wijnsoort dat je wil gebruiken. Maar nog een manier om voor extra sfeer te zorgen is door te kiezen voor rode wijnglazen van kristalglas. Ze zien er prachtig uit en ze doen het uiteraard prima op tafel. Zodra je deze glazen serveert zit de sfeer er direct in. Je hebt heel even het idee dat je bij een chique wijnproeverij aanwezig bent. Dit alles door gewoon te kiezen voor rode wijnglazen van kristalglas. Dit hoeft overigens niet eens extreem duur te zijn. Je hebt al een setje glazen vanaf € 12 als je even goed zoekt op het internet.

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl