Wilt u binnenkort verblijven op een groepsaccommodatie in Gelderland? Omdat u een familie- of vriendenweekend heeft gepland? Of wilt u er eens lekker tussenuit met het hele gezin? Dan is het verblijf op een gezellige groepsaccommodatie, Westernboerderij De Baerle in Gelderland, wellicht iets voor u. Daar is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u diverse arrangementen op maat boeken. Het is dan ook goed mogelijk diverse actieve uitsapjes te ondernemen, maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te eten of drinken. Ga bijvoorbeeld handboogschieten, quad rijden, paintballen, country golfen, survivallen, scooter rijden of steppen, of kies voor een pizza, pils en plezier arrangement. Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal. Wilt u een bedrijfsfeest in de omgeving van Gelderland organiseren? Ook dat is mogelijk!

Bedrijfsfeest vieren op leuke locatie in Gelderland: lekker eten, drinken én vermaak

Bent u dit jaar degene die het bedrijfsfeest mag organiseren? Dan wilt u natuurlijk iets unieks organiseren dat voor iedereen leuk is. Kies er daarom voor uw bedrijfsfeest te organiseren bij een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland! Hier kunt u niet alleen de leukste actieve bedrijfsuitjes ondernemen, zoals paintballen en quad rijden, het is ook mogelijk te kiezen voor een teambuildingsarrangement. Dat is natuurlijk een ideale activiteit om samen met collega’s te doen. Deze activiteit wordt op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo kunt u precies de activiteiten kiezen die passen bij uw werknemers. De dag kunt u vervolgens afsluiten met lekker eten en drinken. Zo heeft u een compleet georganiseerde dag op slechts één locatie!

Bedrijfsfeest, trouwdag of schoolreisje mogelijk bij boerderij in Gelderland

Wilt u een groepsaccommodatie reserveren voor een trouwdag, bedrijfsfeest of schoolreisje in de provincie Gelderland? Het is begrijpelijk dat u iets unieks wilt dat niet uw dag verpest wordt. In Didam, in Gelderland, ligt een prachtige westernboerderij die beschikt over verschillende binnen- en buitenlocaties. Zo kunt u ervoor kiezen diverse buitenactiviteiten te ondernemen, zoals sportieve activiteiten. Maar u kunt ook een bedrijfsfeest of huwelijksfeest vieren in één van de prachtige zaaltjes van de boerderij in Gelderland. Zo beschikt deze boerderij over een Saloon en Foyer, versierd in westernstijl. Zo bent u altijd verzekerd van een geslaagd feest!

Voor meer info :