Wintersport is voor veel mensen een ervaring waar ze ieder jaar weer naar uitkijken. Een heerlijke wintersport waar u na een sportieve dag lekker kunt bijkomen onder het genot van een beker glühwein, of twee. Duizenden mensen reizen ieder jaar weer naar de wintersportgebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Terwijl u zich richt op de pistes en de poedersneeuw, wilt u geen zorgen hoeven maken of alles wel goed geregeld is voor uw vakantie. Kies dan ook voor een touroperator die dit begrijpt en die er vanuit passie en ervaring alles aan doet om uw wintersport in Kirchberg, Kaprun, Saas-Fee of een andere locatie ieder jaar weer tot een memorabele gebeurtenis te maken.

 

Een gezellige wintersport in Oostenrijk, Kirchberg gaat u zeker niet in de koude kleren zitten

In Kirchberg in Oostenrijk is het in de winter heerlijk vertoeven voor alle leeftijden. Ook als u wat minder sportief bent aangelegd zult u zich hier niet vervelen. Skiërs en snowboarders, van beginner tot vergevorderde, kunnen hier hun lol op met niet minder dan 168 km aan piste. Over sfeer gesproken, heeft men ook niets te klagen en dit draagt bij aan de wintersport ervaring van Kirchberg. Het schitterende uitzicht, het oeroud uitziende stadje en natuurlijk de brede keuze aan après-ski mogelijkheden maken uw wintersport in Kirchberg sowieso tot een succes. En heeft u zin om even een dagje wat rustiger aan te doen dan kunt u uw hart ophalen bij een van de vele restaurants, of u kunt naar een van de vele evenementen die er de hele winter worden gehouden.

 

Wintersport in Kaprun, u glijdt vanaf de gletsjer zo de après-ski in

In Kaprun duurt het wintersportseizoen een stukje langer dan in de meeste andere gebieden. Waar in de meeste gebieden de sneeuw verdwijnt rond maart, kunt u in Kaprun tot in het voorjaar op wintersport. De reden daarvoor is de gletsjer van Kitzsteinhorn. Anders dan een wintersport in bijvoorbeeld Kirchberg is het in Kaprun mogelijk om uw wintersport in Kaprun zelfs in de lente in te plannen. U kunt dus tot ver in het jaar gebruik maken van de pistes en tegelijkertijd genieten van een aangenaam temperatuurtje. En als u liever op wintersport gaat voor de gezelligheid en minder voor de sport, zoals in Saas-Fee, is Kaprun ook een welkome verademing dankzij het karakteristieke centrum en het oude kasteel dat over het wintersport gebied van Kaprun waakt. Is het uw eerste keer op wintersport? Dan is de lager gelegen piste de Maiskogel echt iets voor u.

Voor meer info :