U wilt spanning, niet alleen in het dagelijks leven. Maar ook in het origineel bedrijfsuitje wat u gaat organiseren wilt u dit terugzien. Collega’s moeten gaan samenwerken om zo de teambuilding onderling te optimaliseren. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje: samenwerken is vereist

Het maakt niet uit of u in de polder, stad of schuur uw origineel bedrijfsuitje gaat organiseren. Wanneer er genoeg ruimte is, is er tegenwoordig op iedere locatie wel iets te organiseren. Zo kunt u dicht bij uw bedrijfspand aan uw teambuilding werken. Een bedrijfsuitje is natuurlijk leuk, om ook na het werk iets met de collega’s te doen. Je leert elkaar beter kennen en dat is uiteindelijk goed voor de samenwerking. Daarnaast is het slim om voor een activiteit te kiezen die de collega’s “dwingt” om samen te werken. Als ze niet goed samenwerken, kan de opdracht ook niet worden volbracht. Dit gebeurt natuurlijk tijdens een leuke en spannende activiteit, waarbij de deelnemers vooral fanatiek bezig zijn met het spel, terwijl ze onbewust bezig zijn met teambuilding.

Een bedrijfsuitje waarbij realiteit en fictie door elkaar heen lopen

Wat voor activiteiten gaan er georganiseerd worden bij uw eerst volgende teambuilding dag of origineel bedrijfsuitje? Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Voor meer info :