Afvallen met eiwitpoeder – Wanneer je zelf wilt afvallen met eiwitpoeder is het nastuurlijk noodzakelijk om het nodige te weten over uw lichaam. Daarom gaan wij u onderstaand meer kennis overbrengen zodat u binnen 2 weken ook helemaal in shape zult zijn. Afvallen is echt niet zo moeilijk als miljoenen Nederlanders er dagelijks over nadenken.

Echter heeft het wel enige disipline en doorzettingsvermogen nodig. Wij gaan u onderstaand overigens geen sportschema’s en dergelijke geven. Wij gaan het afvallen met eiwitpoeder daarom volledig baseren op een zo gezond mogelijk eetpatroon en natuurlijk dat u dagelijks ook minimaal 30 minuten beweegt. Dit is het recept om daadwerkelijk af te vallen met eiwitpoeder.

 

Afvallen met eiwitpoeder:

U maakt de keuze om 1 of 2 maaltijden minimaal 5x per week te vervangen door een eiwitshake.

Wij adviseren u een keuze te maken uit ons budget product namelijk:

  1. FITMISS – DELIGHT (530 GR.) deze shake is prijs kwaliteit een absolute topper voor mensen met een klein tot gemiddeld budget.

  2. HerbaLife Formula 1 Evenwichtige maaltijd vervangende shake. Dit product is wat hoger in prijs maar de absolute Bentley onder de Maaltijd vervangede shakes. Dit gepatenteerde product wordt ook door topsporters gebruikt en is reeds in gebruik door 100.000 Nederlandse vrouwen van 25 tot 60 jaar.

Zowel met een klein als groter budget kunt u voor 2 hartstikke mooie en gezonde producten kiezen. Natuurlijk zult u er zelf voor moeten zorgen dat u elke dag minimaal 2 liter water drinkt. Hiernaast is het ook belangrijk om minimaal 30 minuten te bewegen per dag. Al is ons advies om uw lichaam minimaal 1 uur per dag beweging te geven, zodat uw lichaam zich optimaal kan ontwikkelen tot een mooi en gezond lichaam.

 

 

Voor meer info : http://www.eiwitshakestore.nl