Bent u naast het aanleggen van uw tennisbaan op zoek naar een specialist in winddoeken? Ton de Rooij Tennis is de naam! Bekijk eens de mogelijkheden van dit gespecialiseerd bedrijf. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Onderhoud van tennisbanen is belangrijk. Wanneer u goed onderhoud uitvoert hoeft u niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan. Wanneer u onderhoud uitvoert ten behoeve van poreuze hardcourt tennisbanen is dit van groots belang om de levensduur van uw baan te verlengen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf. Ton de Rooij Tennis onderhoudt ook tennisbanen en andere sportvelden op deskundige wijze. Wilt u binnenbanen aanleggen? Ook dan is de specialist u graag van dienst!

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Het aanleggen van een tennisbaan laat u over aan de specialist. Maar een goede belijning en onderhoud is ook zeer belangrijk! Belijning zorgt ervoor dat er op een juiste en eerlijke manier gespeeld kan worden op een speelveld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

Voor meer info :