Heel Nederlands
Image default
Onderwijs

Een gespecialiseerd zorgcentrum voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen is het belangrijk dat zij de juiste zorg krijgen. Anders kunnen de kinderen een achterstand oplopen in het onderwijs en niet mee met de rest van de klas. Daarnaast is het ook belangrijk om te achterhalen waar de leerproblemen vandaan komen en wat voor soort problemen het zijn. Bij Trivers in Roosendaal zijn ze gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met leerproblemen. Dit gespecialiseerde zorgcentrum biedt een breed zorgaanbod aan voor kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in leerproblemen, maar ook in sociaal-emotionele problemen en gedragsstoornissen bij kinderen. Ze hebben verschillende specialisten in dienst die allemaal zijn aangesloten bij een beroepsvereniging met beroepscode en klachtenregeling.

Voor elk soort leerprobleem een passende behandeling

Bij Trivers bieden ze verschillende behandelingen aan voor kinderen met leerproblemen. Er zijn namelijk verschillende leerproblemen die ook elk een andere aanpak vereisen. Daarom staat bij dit zorgcentrum een persoonlijke benadering centraal. Er wordt een zorgvuldige screening gedaan en onderzoek uitgevoerd. Op basis van deze informatie wordt er een passende behandeling vastgesteld. Daarnaast bieden deze specialisten ook hulpmiddelen en advies aan ouders, zodat zij weten hoe ze het best met de leerproblemen van hun kind om kunnen gaan.

Neem contact op met deze specialist en vraag advies

Zoekt u een specialist voor kinderen met leerproblemen in Roosendaal? Dan helpt Trivers u verder. Zij hebben voor elk leerprobleem een specialist die zorgvuldig te werk gaat en samen met het kind en de ouders naar de juiste behandeling zoekt. Heeft u vragen of wilt u advies? Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over de verschillende behandelingen of specialisten? Neem dan contact op met de medewerkers van Trivers. Zij beantwoorden uw vragen en denken met u mee. U bereikt hen zowel telefonisch als via e-mail. U vindt de contactgegevens op de website van Trivers.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Huiswerkinstituut Utrecht

Huiswerkbegeleiding: Ondersteuning voor ouders en carrière

Opleidingen En Trainingen Sector