Heel Nederlands
Image default
Muziek

Stoffige platen liggen, krijg er geld voor en lever ze in!

Heeft u ook stoffige oude platen op zolder liggen, waren ze ooit zo dierbaar voor u maar heeft u er nu niet langer behoefte aan? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres, wij zijn de grootste opkoper van platen in Nederland en actief in het hele land. Bent u op zoek naar een opkoper van uw platen dan zijn wij er voor u! Platen zijn groot, lomp en moeilijk te onderhouden. Het kost u gewoon te veel moeite vooral in de tijd van streaming en mp3’s. De oude platen waar u ooit de prachtige muziek van die ‘goeie ouwe tijd’ op luisterde zijn obsoleet geworden en u heeft er niets meer aan, of heeft u in de jaren ’90 in een opwelling toch maar die box set van Nirvana LP’s gekocht, of heeft u flink geïnvesteerd in uw gabber periode? Twijfel dan niet langer want u kunt u platen kwijt bij ons, de grootste opkoper van platen.

Platen zijn niet langer handig en niet langer nodig 

Platen zijn groot, log, lomp en nemen veel ruimte in. Tuurlijk sommige mensen zweren erbij en zeggen dat het geluid vele malen beter is dan andere media zoals CD’s, cassette of zelfs .mp3 tjes. Maar toch is het heel begrijpelijk dat u toch liever een Spotify abonnement neemt in plaats van die platen rond te blijven sjouwen met elke verhuizing. In dat geval bent u op zoek naar een opkoper van uw platen en daar bent u hiervoor aan het goede adres. 

Wij kopen elk genre op 

Wij als opkoper van platen maken geen onderscheid in de platen die we inkopen als opkoper van platen. Wij kopen alle stijlen en soorten muziek op. Van rock, naar Jazz en klassiek.