Overalls voor goede bescherming

In sommige beroepen worden de werknemers aan nogal wat zaken blootgesteld terwijl zij aan het werk zijn. Het dragen van overalls kan er dan voor zorgen dat zij goed beschermd zijn, want:

  • ze zijn gemaakt van materialen die berekend zijn op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, dus de kleding gaat niet zomaar kapot
  • de overalls beschermen tegen de gevaren van het werk, bijvoorbeeld tegen de hitte en de UV-straling van een lasapparaat
  • ze beschermen uw onderkleding, waardoor deze langer meegaat

 

Herkenbaarheid door overalls

Daarnaast zijn overalls vaak ook belangrijk voor de herkenbaarheid. Door het logo van uw bedrijf erop te zetten, kan iedereen meteen zien dat u ergens bent om een bepaalde klus uit voeren. In sommige beroepen wordt deze bedrijfskleding ook uitgevoerd in felle kleuren, om voor meer zichtbaarheid te zorgen. Dit geldt bijvoorbeeld voor wegwerkers, doordat hun overalls fel oranje zijn, vallen zij tijdens hun werk goed op en zijn zij goed te zien voor weggebruikers. Zo wordt hun lichaam niet alleen door de kleding beschermd tegen de schadelijke invloeden van de materialen waar zij mee werken, maar zorgt het er ook voor dat de kans op ongelukken een stuk kleiner wordt door de betere zichtbaarheid.

 

Kies voor een specialist

Voor ieder bedrijf dat op zoek is naar overalls of andere soorten bedrijfskleding, is het een goede keuze om op zoek te gaan naar een echte specialist, een leverancier die een jarenlange ervaring op dit gebied heeft, waardoor zij precies weten welke eisen er aan de kleding gesteld worden. Hierdoor kunnen zij u ook van goede adviezen voorzien, mocht u zelf nog twijfels hebben. Bovendien wilt u natuurlijk graag producten van een zeer hoge kwaliteit en dit altijd tegen een zeer scherpe prijs. Bestelt u uw overalls of andere werkkleding daarom bij een echte specialist.

Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-overall