Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel riemen heb jij?

Teveel riemen?

Ik stop er echt mee. Met het kopen van goedkope wegwerp-riemen. Ik schrok me gisteren werkelijk wild toen ik mijn enorme kledingkast eindelijk eens aan het opruimen was, en niet alleen van de gihantische hoeveelheid kleren en de gigantische chaos die ik daar aantrof. Weet je hoeveel cheapy namaak-riemen ik tegenkwam? Om precies te zijn: elf, en dat vind ik dus té veel.

Je wil het eigenlijk niet weten. Rode plastic riemen, geelachtige stoffen riemen, zo’n riem die ik hier een keer op de markt kocht met zo’n rare plastic gesp eraan, echt heel veel troep. Die vind ik dan één keer leuk en koop ik eigenlijk in een impuls en vervolgens kijk er never nooit meer naar om, terwijl hij wel nog twee jaar in de weg ligt. Daar stop ik dus mee. Ik heb het hele zooitje opgepakt en zo in de kliko achter mijn huis gemikt.

Ik kies vanaf nu voor kwalitatief mooie riemen van leer of suède waar ik gewoon veel langer mee vooruit kan. Meer mooie en rustigere basic kleuren als cognac, zwart, bruin of wit. daar kun je dus wel eindeloos mee blijven combineren en zijn dus eigenlijk ook veel duurzamer omdt ik er langer mee doe.

Via google.nl vond ik vanmiddag een hele leuke webwinkel die gespecialiseerd is in riemen voor dames. Ik heb een zwarte damesriem en een bruine riem besteld en die krijgen nu een mooie prominente plaats in mijn garderobe. 

Goedkoop is duurkoop zei mijn moeder vaak, krijgt ze nog gelijk ook, zucht..

 

 

Voor meer info : http://www.riemenzo.nl/suede-riemen/