Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel paar schoenen heb jij?

Gemiddeld genomen heeft elke vrouw 17 paar schoenen in haar kast staan. Van deze 17 paar worden er 3 paar regelmatig gedragen. Hoeveel paar heb jij in de kast staan die je eigenlijk nooit meer aan doet. Het is wetenschappelijk bewezen dat het kopen van schoenen vrouwen gelukkig maakt. Mannen hebben dit stukken minder al zijn er natuurlijk ook mannen met een sneakerverslaving.

Ongeveer dertig procent van de Nederlanders koopt weleens schoenen online. Dit is relatief weinig. Misschien komt het erdoor dat mensen bang zijn dat ze de verkeerde maat bestellen. Wat aan te raden is om dit euvel te verhelpen is meerdere maten tegelijk te bestellen. Omdat bij de grootste schoenenwinkels van Nederland geen verzendkosten worden verzonden, is er geen nadelig gevolg voor jou. Ook het terugsturen van het paar dat niet past, is bij steeds meer winkels volledig gratis.

Een van de winkels die hieraan meedoet is Zalando. Wat voor merk, kleur of maat schoenen je ook zoekt, Zalando heeft een bijpassend aanbod. Misschien heb je wel een favoriet merk zoals Fred de la Bretoniere of Shabbies. Nu de winter eraan komt, kan je weer schaamteloos Uggs gaan dragen. Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht zal een lekker warm pantoffeltje jou ook niet misstaan.

Voor meer info : http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-zalando/