Reclamefotografie

Voor een modeketen actief in de regio Zwolle – Raalte verzorgde STUDIOVHF de fotografie voor een serie reclame uitingen. Voor de serie werden typisch Nederlandse kleuren gebruikt, hollandse tulpen en een heel Nederlandse stal. In deze serie reclamefotografie werdt een team samengesteld bestaande uit het model, een styliste, een haarstylist en een visagiste. Een stagiaire van de Cibab uit Zwolle asssisteerde de fotograaf. Voor deze gelegenheid werden de studioflitsers van de fotostudio verplaatst naar een rundvee stal bij Heino.

Reclame fotostudio Zwolle – Raalte

STUDIOVHF is een fotostudio voor reclamefotografie en productfotografie. Daarnaast verzorgt de studio op locatie interieurfotografie, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. De studio werkt voor reclame- en communicatie bureau’s en marketing communicatiie afdelingen van bedrijven en organisaties en is actief in mode en kleding, interieurbouw en projectinrichting, wonen, agrarische industrie, technische installatiebranche, handel en industrie.

Productfotografie

Voor productfotografie is de fotostudio van alle gemakken voorzien en goed bereikbaar voor bedrijven in Overijssel Noord-Oost Nederland. De studio heeft een vast rondwand voor middelgrote producten en een opnametafel voor kleine producten en onderdelen. Voor mode en kleding beschikt STUDIOVHF over een uitgebreid netwerk aan stylistes, visagistes en haarstylisten. Zij kunnen gebruik maken van een aparte ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Voor meer info : http://www.studiovhf.com/