Heel Nederlands
Image default
Huishoudelijk

Bolsius geurkaarsen, geurglazen, geurstokjes, geurtheelichten

Bolsius kaarsen staan bekend dat zij de beste kaarsen zijn die er te koop zijn. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren. De kaarsen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. De kaarsen staan bekend om hun lange branduren en dat zij niet walmen of zwarte roet afgeven.

Bolsius heeft een hele aparte geurlijn. Het betreft hier geurglazen, geurkaarsen, geurstokje en geurtheelichten. Er zijn wel 25 verschillende geuren te krijgen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de 6 populairste geuren. Allemaal heerlijke geuren.

De kaarsen kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Vaak worden deze kaarsen op diverse verschillende plekken in huis als decoratie neergezet. U heeft dan in heel het huis heerlijke geuren. De geurstokjes geven vele weken een heerlijke geur. Deze zie je vaak staan in een badkamer en/of toilet. De kaarsen, glazen en theelichten geven ook zonder deze aan te steken een heerlijk geur. Als u de kaarsen gaat aansteken zal deze geur alleen maar toenemen. 

De kaarsen, stokjes en glazen zie je ook vaak als set op en mooi tabelau in de woonkamer staan. Dat geeft veel sfeer in huis en uiteraard een lekker geur.

De kaarsen worden allemaal binnen 2 werkdagen uit eigen voorraad geleverd. Naar Belgie is dat een dag langer. Wij verzenden via 2 betrouwbare partners. In Nederland met PostNL en naar Belgie via DHL. In Nederland zijn de verzendkosten € 5,95 en boven de € 45 gratis en naar Belgie betaald u € 9,50 en boven de € 75 gratis. 

Voor meer info : https://www.kaarsen-online.nl/kaarsen/geurkaarsen/