Wanneer u een pistonmachine bij KoffieSnel.nl bestelt, profiteert u altijd van zeer aantrekkelijke leveringsvoorwaarden.  Dit espressoservicebedrijf zorgt namelijk allereerst voor zeer snelle levering. Maar dat is nog niet het enige. Ook levert het bedrijf tegen zeer aantrekkelijke, sterk concurrerende prijzen. Zo heeft u bijvoorbeeld de pistonmachines van KoffieSnel.nl Espressoservice snel én voor een aantrekkelijke prijs in huis. Is de espressoapparatuur eenmaal geleverd? Dan heeft u ook de mogelijkheid met de specialist afspraken te maken over reparatie in geval van calamiteiten en regelmatig onderhoud. De uitstekende after sales service van de specialist biedt u de zekerheid die u wenst als klant.

Nieuwe en tweedehands machines, waaronder pistonmachines, te koop bij espressoservicebedrijf

Een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehandse espressomachines. Dat biedt een specialist zoals KoffieSnel.nl. Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Onderhoudscontract voor espressoapparatuur, zoals pistonmachines, afsluiten bij specialist

Wanneer u gebruik maakt van pistonmachines, weet u dat deze regelmatig moeten worden onderhouden. Het is daarom verstandig om een specialist te kiezen die veel weet over deze machines en deze goed onderhoud. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.

Voor meer info :