Heel Nederlands
Image default
Hobby en vrije tijd

Wil je een leuke online pubquiz kopen? Je doet het bij dit bedrijf!

Ben je altijd al fan geweest van pubquizzen, maar kun je dit door de coronacrisis even niet doen? Geen paniek! Je hoeft niet per se naar de kroeg om een pubquiz te spelen. Bij Pubquizshop.nl kun je een online pubquiz kopen. Deze pubquiz kun je vanachter je laptop doen, door gebruik te maken van Zoom of Microsoft Teams. Dus: trommel je vrienden of collega’s op en maak er een gezellige avond van!

Online pubquiz

Wil je een online pubquiz kopen? Dat is heel eenvoudig. Kies een leuk thema en bestel deze. Direct nadat je betaald hebt, kun je de quiz spelen. De online pubquiz bestaat uit een PowerPoint, die is voorzien van alle vragen en antwoorden. Ook kunnen er via deze weg beeld- en geluidsfragmenten worden afgespeeld, die voor iedereen zichtbaar en hoorbaar zijn. De online quiz zal ongeveer anderhalf uur duren.

Over het bedrijf

De webshop is in 2015 opgericht door Perry Stinis, een enorme fan van pubquizzen. Toen hij zelf een keer meedeed aan een pubquiz, werd hij zo enthousiast, dat hij er wel brood in zag. Samen met een vriend besloot hij dan ook Pubquizshop.nl te beginnen. In de webshop kun je allerlei verschillende pubquizzen kopen. Wil je een pubquiz kopen als verjaardagscadeau voor een goede vriend? Koop dan een verjaardageditie. Maar er zijn ook andere thema’s beschikbaar. Denk aan de jaren ’90 of Wie is de mol?. Voor iedereen is er wel een leuk thema te vinden.

Goede service

De webshop is erg betrouwbaar en biedt een uitstekende service. Alles is op een overzichtelijke manier opgesteld. Mocht er toch iets niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bedrijf. Je kunt het contactformulier op de website invullen, maar je kunt ook bellen naar het bedrijf. Er wordt zo snel mogelijk gereageerd. Bovendien staat het bedrijf open voor je eigen inbreng, waar zoveel mogelijk rekening mee wordt gehouden. Alles om je een perfecte avond te bezorgen!

Gerelateerde artikelen

Leuke activiteiten voor in de zomer

Hét cadeau bij zwangerschap

Speeddating events op toplocaties? www.speeddating-belgie.be!