Heel Nederlands
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe kun je het reizen met kinderen makkelijker maken? Handig tips en waar je op moet letten?

Ze zeggen altijd dat het nooit gemakkelijk is om Europa met kinderen te verkennen. Misschien moet ik het daar gedeeltelijk mee eens zijn. Een van de redenen is dat alles hier op het oude continent erg duur kan worden. Restaurants, cafés, accommodaties, transporten en dingen daartussenin kosten nogal wat. Verder hebben jonge kinderen niet dezelfde energie en hetzelfde enthousiasme als de volwassenen als het gaat om het verkennen van onbekende plaatsen. Dus het gemeenschappelijke scenario zou zijn dat deze jongeren gemakkelijk moe worden als je nog maar net halverwege je reisroute bent. Dit is precies wat er met ons gebeurde toen we voor het eerst naar het Louvre Museum gingen.


 

Welke factoren mogen je niet ontmoedigen? Waar moet je op letten?

Deze factoren mogen je echter nooit ontmoedigen om met familie en kinderen door Europa te reizen. Zelfs als de broekzak een beetje krap is, zijn er nog steeds manieren om het reizen met kinderen tot een leuke ervaring te maken. Ik ben bijvoorbeeld een voorstander van reizen met het gezin. Dit is waarschijnlijk de beste manier voor mensen om samen stapels van langdurige gelukkige herinneringen te creëren – de herinneringen die zelfs voor de komende tijd niet kunnen worden vervangen.

Hoe kun je dan genieten van het reizen in Europa met kinderen? Hier een aantal tips

 1. Samen met de kinderen reizen?
  Ongeacht de leeftijd, zullen kinderen zich meer verbonden en meer betrokken voelen, zoals bij elke vorm van activiteit, inclusief reizen, als je ze aan boord krijgt in het planningsproces. Deze kleintjes zullen er zeker van houden om te kiezen voor een ding of twee op wat ze willen doen en plaatsen om te zien. Oudere kinderen zijn daarentegen meer behulpzaam. Ze kunnen plannen maken, reserveringen maken, meer onderzoek doen, enz.
 2. Maak de juiste voorbereidingen
  De voorbereiding is ook de sleutel tot een succesvolle en plezierige reis. Het laatste wat een ouder zou willen is een kind dat woedeaanvallen uitlokt omdat hij ofwel honger heeft, moe is of zich verveelt. Om dit dilemma te voorkomen, zorg ervoor dat je de juiste spullen meeneemt.
 3. Volg de menigte niet
  Om de drukte te vermijden die wordt veroorzaakt door het grote aantal toeristen dat Europa bezoekt, raden wij u aan om het hoogseizoen en de vakantieperiodes te vermijden wanneer u met kinderen reist. Zo vermijdt u dat u zich een weg moet banen naar populaire attracties en plekken. Ook kunt u profiteren van de voordelen van relatief gereduceerde vluchttarieven en hotelprijzen.
 4. Het kiezen van de beste plekken
  Over routes gesproken, er zijn plaatsen in Europa die kindvriendelijk zijn. Mijn kind had een geweldige tijd om deze toeristische plekken te bezoeken:

  – Legoland Deutschland – eenvoudig gezegd, het is een Lego-paradijs dat kinderen van alle leeftijden moeten bezoeken.
  Het Varkensmuseum in Stuttgart, Duitsland – een van de meest unieke plaatsen die we hebben bezocht. 3. Varkens. Overal varkens!
  – Keukenhof Tuin Nederland – geniet van uw ogen in de meest extravagante vitrine met bloemen. Deze tuin is slechts 8 weken per jaar geopend voor het publiek.
  – Efteling Themapark Tour – voer de fantasie van uw kind door ze naar dit fantastische themapark te brengen. Zoek goed rond voor de hoogste efteling korting.
  – Galaxy Erding – Therme Erding – dit is de perfecte plek om een nat en wild soort avontuur te beleven dat uw hele familie nooit zal vergeten.

Dit zijn slechts enkele van de plaatsen die we ten zeerste aanraden als u van plan bent om Europa met kinderen te bezoeken. Zij zullen u graag vergezellen op deze reizen.

https://ticketforsale.nl/