Heel Nederlands
Image default
Hobby en vrije tijd

Een button of magneet ontwerp je helemaal zelf via deze webshop

Van koelkastmagneten tot flesopeners en van spiegels tot sleutelhangers; via Buttons Maken voorzie je zelf diverse accessoires van een persoonlijk ontwerp. Deze producten zijn leuk voor feestjes of kunnen dienen als promotiemateriaal voor bijvoorbeeld een bedrijf of een conventie. Wil jij graag een button of magneet voorzien van jouw persoonlijke design? Dit doe je heel eenvoudig via de website van het bedrijf. Hier vind je namelijk echt alles wat je nodig hebt. Van losse onderdelen waarmee je buttons zelf in elkaar zet, tot volledige machines waarmee je tot wel honderd buttons per uur kunt maken! Bekijk het gehele assortiment gauw via de website www.buttonsmaken.nl.

Je ontwerpt je eigen promotiemateriaal of accessoires via de ontwerpfunctie

De gadgets die kunt kopen via deze webshop vormen een leuke toevoeging aan feestjes of andere gelegenheden. Bedruk de button zelf met een persoonlijk design zoals een afbeelding, een logo of een grappige tekst. De buttons zijn via de website per vijf te bestellen. Maak je thuis liever zelf je eigen buttons? Ook dat is zeker mogelijk. Je kunt namelijk diverse buttonmachines kopen via de webshop van het bedrijf. Wanneer je zo’n buttonmachine besteld ontvang je ook alle onderdelen die je nodig hebt om zelf thuis aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan klikbuttons, die je zelf makkelijk in elkaar zet. Wil je, in plaats van een button, liever een magneet voorzien van een grappig design? Via de website bedruk je deze eenvoudig met je eigen ontwerp.

Plaats een bestelling voor een unieke gadget

Wil je een button of magneet ontwerpen met een design voor een bepaalde gelegenheid? Twijfel dan niet om een kijkje te nemen op de website van Buttons Maken. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Wanneer je bestelt binnen Nederland, Duitsland of België geniet je ook nog eens van gratis verzending van jouw bestelling. Plaats vandaag nog een bestelling of stel je vragen via de contactgegevens van het bedrijf.