Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Zeg gedag tegen huidirritatie met een effectieve crème tegen jeuk

Heeft u last van een jeukende huid? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk weer van af. Een jeukende huid kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat u een huidaandoening of allergie heeft, of u bent bijvoorbeeld gebeten door een insect. Ongeacht de oorzaak van de jeuk: het is vanzelfsprekend dat u deze vervelende sensatie niet meer wilt ervaren. Gelukkig is er een aantal huidverzorgingsproducten op de markt die effectief zijn in de behandeling van irritatie op de huid. Metho10 is een gerenommeerd merk welke een effectieve crème tegen jeuk heeft ontwikkeld.

Hoe ontstaat een jeukend gevoel?

Wanneer u last heeft van jeuk, is de kans groot dat u uw huid langzaamaan kapot krabt. Zo raakt uw huid beschadigd en liggen vervelende infecties op de loer. Dit wilt u natuurlijk kosten wat het kost voorkomen. Jeuk kan plaatselijk zijn, maar kan ook over het hele lichaam voorkomen. Jeuk ontstaat namelijk door het vrijkomen van histamine in de huid. Hierdoor worden via aparte zenuwen ‘jeuksignalen’ doorgegeven aan de hersenen. Deze zenuwen zijn gevoelig voor warmte. Dit zou kunnen verklaren waarom jeuk afneemt bij verkoeling van de huid.

Binnen enkele stappen een verlichting van jeuk

De producten van Metho10 werken direct verkoelend en jeukstillend. Dit komt door de verwerking van menthol in deze producten. Door de jaren heen is het gebruik van menthol veilig én effectief gebleken. Wilt u snel van uw jeuk af? Dan biedt het aanbrengen van een crème tegen jeuk in welke menthol zit verwerkt wellicht wel uitkomst. De crème tegen jeuk en de andere huidverzorgingsproducten van Mentho10 bevatten geen parfum, zijn zorgvuldig getest en brengen in een handomdraai uw huid weer tot rust. De producten beschermen uw huid optimaal en voorkomen huidbeschadiging als gevolg van krabben.

Bevrijd uzelf van jeuk!

Bent u benieuwd naar het resultaat van de producten van Mentho10? De huidverzorgingsproducten tegen jeuk zijn beschikbaar in diverse vormen: een crème, een poeder en een gel. U vindt deze producten bij uw lokale drogisterij of online. Voor vragen of opmerkingen, neem contact op met Mentho10.

https://mentho10.nl/