Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Vind elke soort PET-fles in het ruime assortiment

Bent u op zoek naar een PET-fles waarvan u zelf de maat, vorm en het materiaal kunt kiezen? Dan bent u hier aan het juiste adres. PET Power ontwerpt, produceert en levert allerlei verschillende soorten PET-verpakkingen. Dankzij het speciale productieproces zijn de flessen, potten en andere producten niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Bovendien profiteert u in deze webshop van een aantrekkelijke prijs. Meer weten? Lees dan verder.

Ontwerp uw PET-fles met de configurator

Bij PET Power weten ze als geen ander dat elk bedrijf andere eisen stelt aan PET-verpakkingen. Misschien bent u op zoek naar een PET-fles met een brede vorm, maar een smalle opening, of wilt u pharma bottles die net iets groter zijn dan normaal. De configurator maakt dit mogelijk. Met deze handige tool kunt u helemaal zelf selecteren waar uw verpakking aan moet voldoen. Kies het materiaal, de inhoud, de vorm en de omvang van de nek. U kunt zelf aangeven in welke sector de verpakking gebruikt zal worden. Wanneer u een ontwerp heeft samengesteld dat aan uw voorwaarden voldoet, plaatst u deze in uw winkelmandje en kunt u de bestelling afronden. Zo simpel kan het zijn!

Ontdek de hoogwaardige pharma bottles

Zoals gezegd kunt u bij PET Power naast PET-verpakkingen ook pharma bottles bestellen. Dit zijn speciale flessen die geschikt zijn voor gebruik in de medische sector. Aangezien deze producten een bepaald steriliteitsniveau moeten hebben, wordt voor de productie een state-of-the-art cleanroom gebruikt. Hierin worden de pharma bottles volgens strenge richtlijnen geproduceerd, waarna ze worden verpakt in speciale brickpacks. Indien gewenst kunnen ze hierna ook nog doorstraald worden met gammastralen. Het eindresultaat is een PET-fles die gegarandeerd aan alle richtlijnen van de farmacopee voldoet. Bent u benieuwd of dit iets voor u is? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice.