Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Verkoopt u levensmiddelen? Kies uw display koelkast

Als u levensmiddelen verkoopt, is het een goed idee om deze te presenteren in een display koelkast of een gekoelde werkbank. Deze schaft u aan bij Koops Retail, waar u ook andere detailhandelmeubelen vindt om uw verkoopwaar veilig en aantrekkelijk kunt presenteren. Een display koelkast of gekoelde werkbank van Koops Retail ziet er altijd professioneel uit, wat goed is voor uw verkoopcijfers. Zo zijn de apparaten van Koops Retail voorzien van professionele verlichting. Zo zien uw producten er extra aantrekkelijk uit.

Koelkasten en werkbanken in alle soorten en maten

In het ruime assortiment van Koops Retail vindt u allerlei soorten gekoelde werkbanken en display koelkasten. Een display koelkast is een staande koelkast die extra goed koelt. Ook heeft zo’n koelkast een glazen deur en is deze voorzien van verlichting, zodat uw producten extra goed uitgelicht worden. Bij Koops Retail vindt u ook een gekoelde werkbank, een grote rechthoekige bak met koelfunctie. Deze werkbank is voorzien van verlichting en van een spatscherm, zodat uw producten er goed uitzien en beschermd worden tegen bacteriën en dergelijke. Winkelmeubelen zoals gekoelde werkbanken en display koelkasten bieden u de mogelijkheid om uw producten zo aantrekkelijk en veilig te presenteren.

Kies het model dat bij u past

Als u winkelmeubilair wilt aanschaffen om uw waren gekoeld en mooi te presenteren, dan moet u bij Koops Retail zijn. Kies uit verschillende modellen, van groot tot klein en met diverse functies. Op deze manier worden uw producten op hun best gepresenteerd. Als u contact opneemt met Koops Retail, dan voorzien ze u graag van persoonlijk advies. Dit gaat op basis van verschillende factoren, bijvoorbeeld wat uw verkoopwaar is en wat de omstandigheden in uw winkel zijn. Denk hierbij aan de temperatuur in uw winkel, of er veel zonlicht is en met de grootte van uw winkel. Het meubilair is er namelijk in verschillende maten.