De experts van Rotom Nederland kopen en verkopen pallets, met name europallets. Heeft u dus behoefte aan pallets of wilt u er juist vanaf? Zoek dan niet verder dan deze specialist. Zij bieden verschillende services aan zoals reparatie, pooling en packaging recovery. Pooling houdt in dat u samen met anderen gebruikmaakt van dezelfde emballagepool. Die bestaat uit verschillende pallets, boxen en containers. U kiest hier bijvoorbeeld voor als u geen ruimte hebt in uw eigen logistieke proces om geretourneerde producten op te halen. Rotom Nederland blijft eigenaar van de pallets, zo hoeft u die niet zelf te kopen. Daarnaast garanderen zij hiermee dat de kwaliteit van de producten goed is. Een andere service die deze experts aanbieden is packaging recovery. Dit betekent dat de lege pallets en bijvoorbeeld een rolcontainer die u ooit heeft moeten kopen worden gerecycled. Deze worden na ieder gebruik beoordeeld zodat ook hier een goede kwaliteit gegarandeerd wordt.

De verschillende soorten pallets van deze expert

Deze specialist verkoopt, verhuurt en koopt zelf verschillende soorten pallets. U kunt bijvoorbeeld houten pallets kopen, maar ook kunststof pallets, een rolcontainer of andere logistieke middelen. Alle pallets zijn verkrijgbaar in alle standaard maten. Zowel nieuwe als gebruikte pallets. Zo bieden de experts van Rotom Nederland een passende oplossing voor uw logistieke problemen. U kunt ook een rolcontainer kopen. Deze rolcontainers zijn net als de pallets nieuw en gebruikt te kopen. Daarnaast zijn deze rolcontainers efficiënt in gebruik. Wanneer ze leeg zijn schuiven ze net zo in elkaar als winkelwagentjes. Hierdoor zijn deze ideaal voor transport en opslag.

Verkoop uw pallets

Wilt u juist pallets verkopen? Rotom Nederland neemt deze van u over. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de ruimte die verspild wordt door lege pallets. Zij controleren of uw ladingdragers nog waardevol zijn en bieden u vervolgens een terugkoopaanbod. U kunt dus nog geld verdienen met de pallets en de rolcontainer die u ooit heeft moeten kopen maar niet meer gebruikt. Neem contact op met de experts van Rotom Nederland via e-mail, telefoon of hun contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.